Završio niz stručnih seminara Pjevačkog studija Mozartine na području Virovitičko-podravske županije

Pjevački studio Mozartine održao je tijekom proteklog tjedna niz stručnih pjevačkih seminara u sklopu kojih je posjetio Općine Virovitičko-podravske županije.
U ponedjeljak su se družili s djecom i mladima na području Špišić Bukovice, u utorak su bili u Novoj Bukovici i Čađavici, u srijedu u Suhopolju, u četvrtak u Zdencima i Gradini, dok su tjedan završili u petak u Općini Mikleuš.

Riječ je o nizu besplatnih pjevačkih seminara u sklopu kojih stručni voditelji s dugogodišnjim iskustvom u vođenju dječjih zborova održavaju interaktivne seminare za zainteresiranu djecu i mlade kojima ovakvi sadržaji nisu nadohvat ruke, a sve zahvaljujući projektu ‘Ciklus besplatnih glazbenih seminara i radionica za djecu i mlade u manje razvijenim područjima Republike Hrvatske’ iza kojega stoje Glazbeni centar Papandopuline i Zaklada ‘Hrvatska za djecu’.

Tako su tijekom ovih edukativnih seminara djeca mogla saznati nešto o osnovama pjevačke tehnike, o važnosti pjevačkog disanja i upjevavanja, naučiti kako se interpretiraju različite pjesme, a svu tu teoriju odmah su primijenili i u praksi kroz pjevanje različitih primjera iz glazbene literature. Nakon ovako aktivnog tjedna, ipak nema odmora. Pjevački studio Mozartine sljedeći tjedan nastavlja s održavanjem seminara i to u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Zaklade „Hrvatska za djecu“. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti Glazbenog centra Papandopuline i ni pod kojim uvjetima ne može se smatrati kao odraz stajališta Zaklade „Hrvatska za djecu“.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com