Pjevački studio Mozartine dolazi u Desinić!

U nedjelju, 8.12. točno u podne, stanovnici Općine Desinić imat će priliku poslušati jedan divni pred-Božićni koncert zborova Pjevačkog studija Mozartine.

U Desinić iz Zagreba stižu dva dječja zbora: Dječji zbor Raveline i Dječji zbor Chopinine koji će nastupiti u crkvi sv. Jurja, a organizator koncerta je udruga Djevojački zbor Mozartine.

Zbor Raveline vodi njihova dirigentica Natalija Kralj, a zbor Chopinine dirigentica Petra Hrvačić, dok će ih na klaviru pratiti pijanistica Virna Kljaković.
Na koncertu će izvoditi raznovrstan repertoar koji uključuje sve od klasičnih dječjih pjesama, preko hrvatskih tradicionalnih napjeva do veoma zahtjevnih opernih arija.

Pjevački studio Mozartine poznat je po visokoj kvaliteti izvođenja i profesionalnom standardu koji gradi već 20 godina. U ovoj obljetničkoj godini posjetili su već mnoge gradove i općine Lijepe naše, a Djevojački zbor Mozartine održao je i međunarodnu turneju u Nizozemskoj. 15. listopada održali su veliki obljetnički koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog uz brojne goste s hrvatske estrade, a sada ovu senzaciju imate prilike vidjeti i u Desiniću!

Zato nikako ne propustite ovaj divan predblagdanski događaj, na kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com