Agencija s kojom ćete postići rezultate

Hamar Media - Marketing i PR

„PR-om se gradi brend, oglašavanjem se održava“

Hamar Media marketinška je i PR agencija koja se bavi odnosima s medijima, savjetovanjima i upravljanjem komunikacijskim aktivnostima, event menadžmentom, oglašavanjem i promocijom.

Iskustvo smo godinama stjecali u području marketinga, promocije i odnosa s javnošću, kroz mnogobrojne projekte, festivale, koncerte, turneje i evente, a prikupljeno znanje primjenjujemo u osmišljavanju i realiziranju vlastitih projekata.

Iako je glavnina našeg dosadašnjeg djelovanja obuhvaćala povezanost s glazbenom industrijom, Hamar Media ipak nudi širi spektar djelovanja, stoga bismo voljeli da nas razmotrite kroz prizmu manje ali proaktivne PR i marketinške agencije koja će sa svježim idejama pristupiti realizaciji vaših projekata.

U nastavku je naveden samo manji dio realiziranih agencijskih projekata koji su nam omogućili da postanemo prepoznatljivi našim klijentima, a dokazom kvalitete, između ostalog, smatramo i višegodišnju suradnju s našim dugogodišnjim klijentima s kojima razvijamo i realiziramo svaki novi projekt i koji nam uvijek iznova poklanjaju svoje povjerenje.

Iza nas je veliki broj uspješnih projekata od kojih ćemo navesti samo neke, ne umanjujući značaj ostalih koje ovdje nismo posebno istaknuli: turneja klape Cambi i veliki koncert na splitskom Poljudu (2011.), Dražen Zečić u pulskoj Areni (2011.), Tomislav Bralić i klapa Intrade u zagrebačkoj Areni (2011.), projekti Branimir centra (2012., 2013.,02014.), Gorila IT informacijske tehnologije (stalan angažman), Zdravko Čolić u pulskoj Areni (2012.), Oliver Dragojević i Hari Rončević u Dvorani Mladosti u Rijeci (2012.), Željko Joksimović u Areni Pula, Gazde u Domu sportova (2012.), 2CELLOS hrvatska turneja (Varaždin, Osijek, Zadar, 2013.), Zdravko Čolić u Dubrovniku (2013.), Rade Šerbedžija u Čakovcu (2013.), manifestacija Porcijunkulovo (2014.), Mate Mišo Kovač mega koncert u Čakovcu (2014.), Tomislav Bralić i klapa Intrade u Lisinskom (dva dana, 2014.), Karlovačko RockOff, Severina i Saša Matić u Areni Varaždin (2014.), Halid Bešlić u riječkoj Dvorani Mladosti (2014.), Zagrebački festival (2014.), Porin (2014.), mjuzikl Mamma Mia u varaždinskoj Areni (2015.), koncert Vanne u Lisinskom (2015.), Zagrebački festival (2015.), Porin (2015.), Zdravko Čolić u Čakovcu (2015.), Hladno Pivo u Čakovcu (2015.), Karlovačko RockOff (2015.), Crvena jabuka hrvatska turneja (2015.), Bijelo dugme u pulskoj Areni (2015.), Zagrebački festival (2016.), Porin (2016.), Hrvatsko društvo skladatelja (stalan angažman), UNISON (stalan angažman), Vatra i Pavel u riječkom Pogonu kulture (2016.).

 

Zahvaljujemo na ustupljenoj naslovnoj fotografiji: Ivan Peček

Usluge

Upravo je naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji i promociji koncerata, komercijalnih i korporativnih evenata, kvalitetan odnos s medijima i kvalitetna medijska pokrivenost, te profesionalnost ono što Hamar Media nudi svakim novim angažmanom.

Prostora da se ta suradnja ostvari, bilo na realizaciji Vaših vlastitih projekata ili sudjelovanjem na nadolazećim projektima Hamar Medie, vjerujemo, ima dovoljno.

Naš tim s puno entuzijazma prilazi svakom novom zadatku, osmišljava ga kao jedinstven projekt i u konačnici s puno pažnje pristupa njegovoj realizaciji kako bi naši klijenti bili zadovoljni.

Stoga, ako želite profesionalan pristup, adekvatnu uslugu, strateško upravljanje, realizaciju ideje ili stvaranje imidža, ali i odnos od povjerenja, slobodno nam se javite!

Marketing i PR

Medijski zakup prostora
Planiranje
Istraživanje tržišta
Slanje službenog priopćenja na listu medija
Dogovaranje objava
Marketing i PR za izvođače, koncerte i druge društvene evente

Promocija

Radijska i televizijska promocija izvođača
Društveni događaji
Koncerti
Razni proizvod i projekti

Eventi

Organizacija raznih društvenih događaja
Osmišljavanje
Promocija
Marketing
Dizajn

Koncerti

Organizacija
Produkcija (u suradnji s BABA Production)
Reklama
Marketing i PR
Promocija

Diskografija

Daria Hodnik
Neda Parmać
Matija Cvek
Ludwig
Vanda Winter
Adam Zemsta
Nezahvalnici
Laura

Publishing

Digitalna distribucija
Zastupanje i verificiranje glazbe za potrebe reklama, filma i televizije, kazališta
Pojačani airplay naših autora kao i izvođača
Promocija na svim našim društvenim kanalima (Facebook, Instagram…)

Dobar glas

Ovdje držimo sve vaše dobre riječi, dobre želje uhvaćene u trenutku kada ih želite podijeliti s nama. Dragi klijenti hvala vam za vaše povjerenje, zanimljive pustolovine koje zajedno prolazimo i nove izazove koje prihvaćamo.

Nina Kraljić

PR agencija Hamar Media je dokaz da su srdačnost i profesionalizam dobitna kombinacija. Iskreno sam oduševljena kvalitetom, pristupom, povjerenjem i razumijevanjem potreba i senzibiliteta izvođača i njegovog stila. Lijepi je osjećaj da nisi sam i da se možeš bez straha posvetiti stvaranju glazbe znajući da će doprijeti do radijskih stanica, a još ljepši kada osjećaš uzajamno poštovanje i ljudskost u poslovnom svijetu kojemu nekada upravo toga manjka. Mogu samo reći hvala i nadati se da ovo vodi jednoj lijepoj, dugotrajnoj suradnji.

Daniel Beni
Daniel Beni

S Lidom i Hamar Media surađujem nekoliko mjeseci, naravno s njom sam stupio u kontakt po preporuci mojih kolega koji su jako zadovoljni radom nje i njezinih suradnika u što sam se i sam uvjerio. Pristupačnost, jednostavnost i efikasnost su riječi kojima mogu ukratko opisati rad Lide i Hamar medije. Suradnja će se svakako nastaviti i ubuduće jer mislim da je u tom poslu definitivno No.1!! Preporučujem svima!!!!

Ante Batinović
Ante Batinović

U 46 godina, u stvari 47 godina, prirodno je da sam surađivao sa stotinama pr-ovaca.
Takav mi je posao. Kao i sa managerima i promotorima. Među njima bio je i jedan Alan Edwards, osobni pr i press agent Davida Bowieja, a danas je on jedan od najvećih u svom poslu. Bio sam i sa Harvey Goldsmithom i mnogim europskim velikanima. Sa svima je bilo ugodno raditi kao i sa Lidom Hamar Paladin. To je predivna cura i pr-om poznata po svojoj izvrsnosti u poslu. Hvala ti Lida.

Hrvoje Horvat
Hrvoje Horvat

Budući i sam radim u medijima znam koliko je važno imati sposobnu agenciju koja posreduje između glazbenika i publike ili medija. U nekoliko navrata praktično sam se uvjerio u profesionalnost i sposobnost agencije Hamar Media. Bilo da se radilo o intervjuima s inozemnim izvođačima poput Terese Salgueiro iz Madredeus ili medijskim akcijama kojima je Hamar Media zastupala izvođače s festivala Karlovačko RockOff. I jedno i drugo primjer je visoke produktivnosti kojom klijenti dobivaju maksimum.

Denis Dumančić
Denis Dumančić

Sa Lidinim radom sam se upoznao puno ranije nego je krenula u samostalne vode tako da oko izbora PR Agencije Hamar Media za mene nije bilo nikakve dileme. Odlično poznavanje marketinškog, a poglavito glazbenog biznisa, profesionalni pristup, predani rad i veliki trud u ostvarenju ciljeva i realizaciji ideja, odlikuje ekipu Hamar Medije. Pri tome izuzetno cijenim što se poštuju moje zamisli i želje. Iz mog pozitivnog iskustva ju sa velikim zadovoljstvom toplo preporučam svima kojima su ovakve usluge potrebne.

Lara Antić Prskalo
Lara Antić Prskalo

Bang Bang

Lidu poznajem još od studentskih dana, ali naša druženja postala su intenzivnija tek prije godinu dana. Uvijek me je fascinirala njena odlučnost, ambicija, predanost i volja s kojom je radila i radi svoj posao. Upravo te vrijednosti Lida je uspjela prenijeti na svoju agenciju i suradnike. Nakon što je snimanje pjesme u studiju odrađeno, pjesmu plasiramo u eter i u Lidine ruke. Jako je važan taj put preko glazbenih urednika i medija pa sve do slušatelja. Naša je želja pjesmu predstaviti što bolje i omogučiti joj što bolje emitiranje, a to je i glavni razlog naše suradnje s Hamar Mediom.
Doduše, ima nešto i u kavi i osmijehu koji nas dočekaju svaki put!!! 😀

Stjepan Hauser
Stjepan Hauser

2CELLOS

Hamar Media je zakon! Brza i efikasna, lajkam!

Dorijan Elezović
Dorijan Elezović

Dnevnik.hr

Lida je uvijek spremna! Ko puška! Iz njezinog ureda priopćenja izlaze non stop. Ponekad se pitam 'spava li ta žena'. Puno rada uvijek urodi plodom. Za svaku objavu koju pošalje vraški se trudi da bude plasirana u medije.

Maja Trstenjak
Maja Trstenjak

Soundguardian.hr

U veoma dinamičnom i nepredvidljivom svijetu današnje glazbene industrije potrebno je mnogo truda kako bi najbolji bili prepoznati. Kreativni, odgovorni te uvijek s velikom količinom pozitive i optimizma, Lida i ostatak ekipe Hamar Medie predstavljaju glazbenike na drugačiji i, naravno, zanimljiviji način. Pomažu nam otkriti, ukazati, na nove glazbene talente koji se uz njihovu pomoć i podršku ne trebaju brinuti za buduću uspješnu karijeru. Profesionalnost, predanost radu te brze reakcije izdvajaju ih od ostalih; karakteristike su to zbog kojih sa zadovoljstvom surađujemo već dugi niz godina.

Matija Cvek

Profesionalnost, ažurnost, ambicioznost i pristupačnost osnovne su osobine koje želim i tražim od svojih suradnika. Lida i Hamar Media u vrlo su kratkom vremenskom razdoblju pokazali kako na njih mogu računati apsolutno i bezrezervno. Nadam se dugoj i lijepoj suradnji na obostrano zadovoljstvo te vjerujem da ćemo jedno drugome pomoći postati najbolji "Mi" što možemo.

Allen Lemešević
Allen Lemešević

Moja suradnja sa Hamar Mediom počela je objavom duetske pjesme "Čuvaj me", sa Dariom Hodnik. Sasvim slučajno sam upao u profesionalne ruke Lide Hamar Paladin i tako otvorio još jedno uspješno poglavlje u mojoj karijeri. U našem poslu je bitan tajming za sve, a to ima Hamar Media. Očekujem veliko profesionalno prijateljstvo između mene i Hamar Medie. Hvala na svemu i želim nam još mnogo projekata i dobrih pjesama.

Olja Dešić
Olja Dešić

Ako trebate ljude koji svoj posao doživljavaju kao izazov, a trude se oko vašeg projekta kao da je njihov vlastiti, onda je Hamar Media odličan izbor. Kreativni ali ujedno kirurški precizni, u stalnoj potrazi za načinima vlastitog razvoja. Thumb up!

Mateo Pilat
Mateo Pilat

Iako surađujemo tek od nedavno zadovoljstvo mi je što imam priliku sa Hamar Mediom konkretizirati sve zacrtane planove, te znati da mi se pjesme bržim tokom vrte po mnogim hrvatskim radio postajama.
A poznanstvo sa curama iz agencije je definitivno onaj put za koji znam da će mi donijeti puno novih lijepih glazbenih priča i puteva!

Teo Ančić
Teo Aničić

Nezahvalnici su bend koji tek treba doći do svoje publike i zbog toga se takvi bendovi uglavnom služe gerila marketingom, a službeni kanali koji dovode do radijskog programa i mainstream medija uglavnom su im zatvoreni. Naše prvo iskustvo s Hamar Medijom je stoga bilo, za nas iznenađujuće pozitivno. Naravno, nitko vas, osim vas samih ne može 'pretvoriti' u zvijezdu, ali Hamar Media taj put čino zabavnijim i izazovnijim 🙂

Damir Kedžo
Damir Kedžo

Surađujem s Hamar Mediom par mjeseci, mada su mi znali pomoći i prije. Iskustvo je predivno. Sve zacrtane ciljeve su mi pomogli ostvariti i čak i premašili zacrtano. Lijepo je znati da se na nekog mozeš osloniti i naprosto ne razmišljati o tom dijelu posla. To mi ostavlja vremena da se svojoj umjetnosti posvetim još više.

Vanda Winter
Vanda Winter

S curama iz Hamar Medije surađivala sam u okvirima promocije nekoliko različitih projekata, što glazbenih, što kazališnih. Međutim, profesionalni nivo kojim su pristupale svakome od njih, uvijek je bivao isti. - Onaj na koji se može računati! Izuzetno sam im zahvalna što su mojim pjesmama na promišljen, pouzdan i temeljit način «premostile» putanju od kreativne radionice do medija, odnosno publike, kojoj su, konačno, i namijenjene. O rasterećenju koje su mi pritom priuštile, ne treba ni govoriti.. Iskreno se nadam da će naš odnos trajati i dalje.

Sandro Bastiančić
Sandro Bastiančić

"Grupa „En Face“ posljednjih 10 godina pojavljuje se kao kometa. Dođe, bljesne dan, dva, pa nestane. I tako svakih nekoliko godina. Takav život više nije imao smisla. Nisam htio držati bend na aparatima, pa sam potražio pomoć. Od svih potencijalnih, Lida i Nina bile su najuvjerljivije. Hamar Media - prava ekipa za oživljavanje. I za pravu akciju i pravi savjet... sve! Komunikacija s njima je posebna; fantastična, duhovita i obiteljska. Profesionalna iznad svega. Mislio sam napisati kako im vjerujem, ali ta je faza već iza nas, sad istinski uživam s njima. Dovele su me u lebdeće stanje, omađijale me. Ne pratim više gdje nam je pjesma i koliko je ima ili nema, lijepo mi je. Surađivat ću s Hamar Mediom dokle god budem mogao.

Dino Merlin
Dino Merlin

Hvala mojoj predivnoj publici u Varaždinu na prekrasnoj noći i velika hvala agenciji Hamar Media kao i svim našim partnerima koji su u pripremi za koncert u Areni omogućili da napravimo spektakl i da nasmijani svi skupa uplovimo u Noć zaljubljenih.

Žanamari
Žanamari Perčić

Meni je idealna situacija da mogu biti kreativac dok se netko drugi brine o marketingu onog što stvorim. Često mi se događačo da kad prepustim taj dio drugima stvari "stoje" i da ne stižu prave informacije na prave adrese u pravom trenutku. To nije slučaj s curama iz Hamar Medije. Prva suradnja oko singla Tako blizu s kojim sam sudjelovala na 63. Zagrebačkom festivalu je bila odlična! Sviđa mi se mreža i koncept koji su stvorile s hrvatskim radio postajama, te sam pristup i komunikacija sa izvođačem. Odlično usklađuju svijet medija i svijet umjetnika. Rekla bih da su ženski pristup i dobra organiziranost njihovi aduti i sigurna sam da ćemo ponovo surđjivati.

Antonia Matković Šerić
Antonia Matković Šerić

Za Hamar Mediu imam samo riječi hvale. Znamo se već neko vrijeme, no prva suradnja je pala tokom 61. Zagrebačkog festivala na kojem smo bili sa pjesmom Čuvaj me. Hamar Media je definitivno pomogla uspjehu i promociji te pjesme. Nakon toga smo ostali u odličnim odnosima i koristimo svaku priliku da ih pitamo za savjet i pomoć u promociji. Pavel upravo priprema koncert u Rijeci, naš prvi, i upravo taj prvi smo povjerili Lidi i Nini jer znamo da smo u sjajnim rukama i da s njima dobivamo sve što zaželimo, pa čak i jednoroge, duge,... Šalu na stranu, jako je bitno imati nekog od povjerenja, a da se pritom ne naruše naši afiniteti, svaka dogovorena suradnja i komunikacija sa medijima je promišljena i smislena. Nadam se da nas čeka još puno zajedničkih projekata.

Adrian Andrejek
Adrian Andrejek

Glas Slavonije

Kao netko tko je u svakodnevnom kontaktu s PR managerima vodećih diskografskih i televizijskih kuća susrećem se s raznim profilima ljudi, ali iskreno mogu reći da je malo njih kao što je Lida Hamar Paladin. Uvijek ažurna, iznimno profesionalna i ljubazna u pristupu sa mnom kao novinarom-suradnikom, uvelike mi pomaže u mom poslu. Budući da godinama pratim projekte ove perspektivne i ambiciozne mlade žene koja radi ono što voli, svim izvođačima kojima je potreban dobar management bez razmišljanja preporučujem Lidinu agenciju Hamar Media.

Kristina Vukas
Kristina Vukas

Lidu su mi preporučili prijatelji iz branše nakon što sam završila svoj singl Mami. Nisam nikada prije radila s njom te sam ju samo jednom vidjela prije toga. Kada smo sjele da napravimo plan distribucije i promocije novog singla znala sam da su me prijatelji dobro naveli. Njena želja i njezin žar je ono što sam prvo primjetila. Izvođač se zbilja može prepustiti njezinim stručnim uslugama jer se ona trudi za projekt kao da je njezin vlastiti. Vrlo je ažurna, dobro poznaje industriju, korektna i profesionalna. Naime, dok smo radile na novom singlu Mami ona je našla način da čak i neke starije singlove opet ispromovira. Pri tom je uvijek mislila na to da gradi pozitivan imidž o meni kao izvođaču. Definitivno pravi izbor. Veselim se novim projektima s agencijom Hamar Media.

Neda Parmać
Neda Parmać

Lidu susrećem godinama i uvijek je na mene ostavljala pozitivan dojam. Onog momenta kad sam odlučila potražiti pomoć pr agencije, Hamar Media mi se činila kao najprirodniji izbor i iako je suradnja relativno kratka, vidim da je izbor bio ispravan.

Nikša Marinović
Nikša Marinović

Sa Hamar Medijom imam kratka i izuzetno pozitivna iskustva. Nakon prethodne suradnje sa najvećom domaćom diskografskom kućom obolio sam od svojevrsnog "ptsp"-a,no novozapočeta suradnja sa agencijom Hamar Media, povratila mi je izgubljenu vjeru u institucije tog tipa. Agilnost, profesionalnost i stručnost koju je u ovom kratkom roku pokazala Hamar Media me pomalo i zatekla, te dala poticaj za daljnje stvaranje songova i spotova za moj novi album. Htio bih vjerovati da ću na ovako visoke standarde poslovanja moći i češće nailaziti unutar vlastitog područja djelovanja (kazalište ,film ,glazba, sinkronizacije...), koje obiluje konfuzijom, neorganiziranošću i nepoštivanjem dogovorenog. Hamar Media u svemu tome nudi traćak svjetla da kod nas i nije sve tako crno i želim joj još puno uspjeha i lijepih suradnji.

Vanna
Vanna

Iako znam Lidu godinama i pratim rad njene agencije, do nedavno nismo imali prilike surađivati. Zašto? Iskreno, nemam pojma. Spojio nas je moj koncert u Čakovcu. Znam, smiješno zvuči da smo se “našli” izvan našeg grada i to preko “posrednika”. Ali, tako je to u životu. Za koncert u Čakovcu Lida i njena agencija učinili su jako mnogo. Nema medija koji nisu pokrili i sve to u iznimno kratkom roku. Kampanju su napravili prema najvišim standardima i na, što je veoma važno, iznimno ugodan i profesionalan način. Tko zna, možda je to početak jednog divnog prijateljstva...

Daria Hodnik
Daria Hodnik Marinković

Na moje izrazito zadovoljstvo i sreću profesionalni put me naveo na Lidu i agenciju Hamar media, koji su profesionalni u svakom segmentu svoga posla. Moram iskreno priznati da ni sama nisam znala kako je to kompleksan i zahtjevan posao, a kako ga se do najsitnijih detalja može odraditi savršeno i bez greške. S obzirom da sam i sama perfekcionist i veliki radnik isto zahtjevam i od druge strane, koja me u ovom slučaju nadmašila! Zaista je divno da bez stege, opterećenja i kalkulacija možemo stvarati i prepustiti se u sigurne i pametne ruke. Dovoljno je reći da smo rođene na isti datum, koji nam sigurno donosi razumijevanje i dobru komunikaciju. Sad kad sam ih otkrila, neće me se rješiti tako lako:-)))))

Stjepan Marković
Stjepan Marković

Lida Hamar Paladin moja je dugogodišnja prijateljica i poslovna suradnica u više uspješnih glazbenih projekata. Osim što je osoba kojoj u potpunosti vjerujem smatram da trenutno vodi jednu od najjačih tvrtki koje se nalaze u ovoj poslovnoj sferi i da će na najbolji način zastupati i predstaviti sve naše zamisli i ideje oko promocije banda Ludwig. Već duže vrijeme smo Ivan Škunca i ja razmišljali o ovom zaokretu i čitavo smo vrijeme tražili i Lidin savjet pa je i bilo logično uz sebe danas imati upravo takvu osobu koja nas poznaje i razumije sve naše planove od samog početka.

Nikolina Tomljanović
Nikolina Tomljanović

Suradnja s Hamar Media za sad je kratka ali slatka. Od samog prijedloga suradnje imala sam dobar osjećaj. Pristala sam na zajedničku pustolovinu izgradnje moje samostalne karijere. Uz moju nestrpljivost sve se u kratko vrijeme pokazalo brzo, točno i efikasno. Lida, čista 5-ica!

Marina Fernandez
Marina Fernandez

Imati Lidu i Hamar Mediu uz rame znači moći se bezbrižno prepustiti isključivo stvaralaštvu.. Veliko hvala 🙂

Darko Bakić
Darko Bakić

Svi koji skladamo, pišemo i produciramo svoje pjesme, radimo to u najboljoj vjeri, kako će pjesme naći put do što većeg broja emotivnih istomišljenika. Nije sve u našim rukama. Lida i Hamar Media je naša cesta Dalmatina prema eteru, po kojoj sigurno i brzo stižemo do glazbenih urednika, a oni kasnije dalje pakiraju do slomljenih duša i ljubavnih stečaja. Sretni smo zbog ovog braka iz interesa, jer se tako osjećamo potpuno realizirano 🙂 Tko još probao nije, neka učini to što prije !!!

Marko Škugor
Marko Škugor

Profesionalnost, predanost poslu, odgovornost i pouzdanost, kreativnost, prijateljski pristup. Da, sve to su obilježja agencije Hamar Media. Obzirom koliko se puno truda ulaže u stvaranje novih pjesama, apsolutno je potreban netko s vizijom, željom i sposobnošću da sav taj trud i emocije utkane u stvaranje pjesama prenese do ljudi. Naša suradnja traje već neko vrijeme, a iskreno se nadam da će potrajati još dugo, dugo.. 🙂

Sandi Cenov
Sandi Cenov

U ovom našem estradnom poslu, tj. životu, koji svi mi uspješni glazbenici živimo 24 sata dnevno, neprestano kroz glavu prolazi jedno osnovno pitanje: kako će pjesma, u koju uložite svu raspoloživu energiju, doći do ljudi, i nekako, nadamo se, ući u njihova srca. Otkada suradjujem s Agencijom Hamar Media, to pitanje više me ne muči. Moje je samo da pjesme koje stvaram, napravim što boljima, a Hamar Media brine o tome da te pjesme budu prezentirane na pravi, nenametljiv, a učinkovit način. Na taj način moja je umjetnička sloboda potpuna i nesputana. Nadam se da ću još dugo imati taj "vjetar u leđa", koji se zove Hamar Media, i da će u budućnosti ova suradnja iznjedriti puno lijepih pjesama, koje će još dugo ostati u srcima ljudi, koji znaju prepoznati iskrenu pjesmu!!

Neno Belan
Neno Belan

Suradnja s Hamar Media traje već neko vrijeme, i najiskrenije, nadam se da će trajati još dugo, jer je to ime koje jednostavno garantira kvalitetnu izvedbu, te ulijeva sigurnost i povjerenje, u ovom nesigurnom, uzburkanom i valovitom moru show bussinesa, a sve to govorim po osnovi osobnog praktičnog iskustva. Također, ono što je posebno lijepo u našem odnosu, su jednostavnost i prirodnost komunikacije, te slijedom toga, i međusobno potrebno razumijevanje na visokom nivou. Long live Hamar Media! 🙂

dalibor petko
Dalibor Petko

Neljubazni, neupućeni, nikad se ne javljaju na telefon, teški za dogovor, nikad ti neće uskočiti kad je najpotrebnije, imaju najrazmaženije zvijezde i najgore pr tekstove... Sve to NIJE Hamar Media. S ekipom koja vodi ovu agenciju surađujem već godinama i mogu reći da Lida i ekipa spadaju u red onih ljudi zbog kojih još uvijek volim raditi ovaj posao. Preporučam!

Denis Mujadžić Denyken
Denis Mujadžić Denyken

Želeći obilježiti 25 godina umjetničkog rada posvetio sam se vlastitom autorskom rukopisu uz projekt Bolaji Badejo.
Uz iskustvo rada na skoro tri stotine projekata u svojoj karijeri,od kojih je većina albuma,suradjujući sa mnogim etabliranim domaćim i stranim izvodjačima naučio sam da je jedan od glavnih faktora uspjeha pravilan odabir suradnika!
Kao što u svom producentskom radu angažiram najbolje instrumentaliste i interprete za pojedini glazbeni projekt tako sam bio svjestan činjenice da u ovom mom autorskom iskoraku trebam profesionalce koji će na pravi način nastaviti tamo gdje moj autorski i studijski rad prestaje...
Sa obzirom da je posao producenta uglavnom poprilično nejasan većini ljudi i ako tome dodate da je Bolaji Badejo apsolutno nepoznato ime i debitanski projekt (....život je nekad doista ironičan J ) znao sam da stavljam „na ramena“ tih ljudi popriličan teret koji samo vrhunski profesionalci mogu odraditi ...I baš zbog svega toga sam odabrao agenciju Hamar Media!
Suradnja sa Lidom je uistinu zadovoljstvo i ne samo da je opravdala sve preporuke nego je u vrlo kratkom vremenu zahvaljujući njenom vrhunskom profesionalnom angažmanu na glazbenoj mapi Hrvatske zasjala jedna mala točka ispod koje piše Bolaji Badejo !
Vodeći se onom da neću imati drugu priliku za prvi dojam drago mi je reći da sam uz Hamar Mediu dobio suradnike na koje se mogu osloniti znajući da će posao biti obavljen na najbolji mogući način.

Tajči
Tajči

Hamar Media zaista radi na visokom profesionalnom nivou, s dubokim razumijevanjem svakog projekta i specifičnih detalja koji su ponekad najvažniji u dobrom brandingu. Izuzetno mi je drago raditi s Hamar ekipom jer unaprijed znam da će posao biti obavljen brzo, kvalitetno, u potpunosti i s izuzetnom dozom 'ljudskog faktora' - prijaznost, ljubaznost i puno dobre, pozitivne energije.

Goran Karan
Goran Karan

Hamar Media i ja imamo dugu i uspješnu poslovnu povijest. Suradnja na svim projektima, od promocija albuma, preko kontakata s medijima, sve do gala koncerata je bila vrhunski profesionalna. Ono za što mislim da je dodana vrijednost u mom iskustvu rada s Hamar Media je kombinacija ekspeditivnosti i prijateljskog odnosa. Takav pristup stvara sliku o iskrenoj uključenosti u projekt i osobnom pristupu svakom od klijenata. I, naravno, daje lakoću i zadovoljstvo u poslovnom odnosu, a to jako cijenim.

Ivana Radovniković
Ivana Radovniković

Agencija Hamar Media je za mene mnogo više od same PR agencije i bez imalo pretjerivanja oni su moja šira obitelj. Osim što brinu o mojoj karijeri zadnjih šest godina, punopravni su član mog producentskog i kreativnog tima. Predanost kvaliteti i vjera u istu je ono što ih u svakom pogledu razlikuje od mnogih. U njih polažem svakog dana potpuno povjerenje znajući da uvijek djeluju u mom najboljem interesu i nikad ne štede na svojim najboljim idejama, o čemu najbolje govore sva njihova djela i projekti. Svaki i najsitniji dio moje karijere vođen je njihovim profesionalnim ali i osobnim pristupom jer znaju cijeniti umjetničku kvalitetu što je danas prava rijetkost, a meni je osobno vrlo bitna, bez obzira na mnoge trendove na našem tržištu. Agencija Hamar Media, a posebno Lida, je najzaslužnija komponenta mog javnog imidža i svega onoga što moje ime predstavlja u javnosti. Ono što je Oliveru bio Runjić, klapi Cambi Kraljević, Ben Afflecku Matt Damon, Dorothy dobra vila sa Sjevera, to je meni Lida :).

Hrvoje Lozančić
Hrvoje Lozančić

Za velike utakmice trebaju vam veliki igrači. Kada je početkom ove godine klapa Cambi krenila u niz koncerata kojima obilježava 25 godina rada, zbog renomea klape trebali smo najbolju propagandu, pojavnost u medijima, najbolji marketing, najbolji PR. Okolnosti u kojima klapa djeluje su posebne, poluprofesionalne. Stoga nam je trebala agencija s osobnim pristupom, razumijevanjem ali i dodatnom sposobnošću. Zahvaljujem Lidi na super korektnom odnosu, na prijateljskom pristupu a na kraju na sjajnim rezultatima. Sada kada nastavljamo seriju velikih projekata, koncerata, znam da smo u sigurnim rukama, znam da i osjećam se kao da imamo sve najbolje što nam treba. Mirno odrađujemo pripreme za koncerte i ne bojim se segmenta koju za nas obavlja Agencija Hamar Media. Ne očekujem ništa nego izvrsnost.

Ivana Kovač
Ivana Kovač

Kako u niti jednom poslu, pa tako i mom, ništa ne smije biti prepušteno slučaju, morala sam pronaći što je najbolje za mene jer uz sav trud i volju neke stvari izvođač ne može napraviti sam. Trebao mi je netko kome mogu vjerovati, tko zna "svoj posao"...sve preporuke su otišle Hamar Mediji i od danas sam u njihovim rukama...