Prvi online zbor u Hrvatskoj !

Raspjevajmo i rasplešimo Hrvatsku !

Mozartine online primaju nove članove iz cijele Hrvatske  – prijavi se i ti !

Najveći pjevački studio u Hrvatskoj kao i većina glazbene industrije zbog novonastale situacije oko virusa COVID-19 proteklih mjeseci zaustavio je svoje aktivnosti od proba, koncerata, koncertnih turneja, te su vrijedno tražili rješenja za novonastalu situaciju.

Pjevački studio Mozartine oduvijek je postavljao kriterije za struku u Hrvatskoj, dizao granice dječjeg, djevojačkog i dječačkog pjevanja, te se proteklih godina predanim radom proširio na čak 11 pjevačkih ansambala u gradu Zagrebu.

Iako su i ranije razmišljali o širenju na druga područja Hrvatske, a njihov stručni tim proteklih godina održao je i veliki broj stručnih seminara u suradnji s brojnim hrvatskim općinama, gradovima i županijama, te su tako educirali djecu ne samo u Zagrebu već i šire, novonastala situacija potaknula ih je da prošire svoj rad već u ovoj sezoni!

Rad Pjevačkog studija Mozartine od 1. listopada 2020. moći će pratiti sva djeca i mladi diljem Lijepe naše, aktivnim online uključivanjem u probe dva puta tjedno, te konačno i finalno online druženje zaokružiti velikim ljetnim kampom i live koncertom po završetku školske godine 2020./2021. u lipnju gdje će se okupiti i sastati “uživo” svi članovi projekta “Mozartine-CRO kids”, “BoysVoice – CRO” , “Mozartine – CRO Girls” i “Mozartine – CRO Show Dance”!

Ako Vaše dijete voli pjevati te zbog situacije oko korona virusa je spriječeno da pohađa svoj ansambl u svome gradu, ili jednostavno svome djetetu želite priuštiti više te ga glazbeno (pjevački ili plesno) educirati iz svoga doma, ovaj projekt stvoren je baš za Vas!
Kontaktirajte Mozartine putem maila [email protected] za više informacija, te se prijavite na vrijeme!

“Mozartine – CRO Kids” vodit će dirigentica pjevačkog studija Lorena Deidda, a ovaj sastav okupljati će djevojčice od 6-11 godina.
“BoysVoice – CRO” vodit će dirigentica pjevačkog studija Martina Divjak, a okupit će dječake od 7-14 godina starosti.
“Mozartine – CRO Girls” djevojački je zbor koji znate i s brojnih televizijskih nastupa kao onoga na “A strani”, “Cesarici”, “Zlatnom studiju”, suradnjama s Oliverom, Belanom, Urbanom, a u njega će se online moći uključit sve djevojke dobi od 12-18 godina pod vodstvom dirigentice Ive Rem.
“Mozartine – CRO Show Dance” projekt je koji će u dvije grupe (Kids i Youth) voditi koreograf svjetskog glasa Alen Sesartić, a prijaviti se mogu svi zainteresirani za ples, posebno za spajanje plesa i pjevanja u dobi od 6-18 godina!

Osim ovih programa, u listopadu će krenuti i program solo-pjevanja “Mozartine-SOLO” online (individualni sati) za sve u dobi od 7-20 godina, pod stručnim vodstvom osnivačice ovog pjevačkog studija Sonje Rem i u suradnji s vokalnim pedagozima!

Mozartine su i organizator međunarodnog festivala Croatia International Choir Festival koji će se ove godine po treći puta održati u Zagrebu u terminu 24.-25. listopad 2020.!

Zbog specifične epidemiološke situacije ove godine, ovaj festival koji je okupio već brojne zborove iz Europe, ali i i Australije, Amerike i Kanade, za sve koji nisu u mogućnosti fizički doći bit će otvoren za online “live” nastup!
Zato pozivamo sve zainteresirane ansamble da se prijave na ovo “posebno izdanje”!
Prijave su otvorene za sve do 21. rujna 2020. putem mail adrese: [email protected] na kojoj možete dobiti i više informacija!

Osim online opcija, Pjevački studio Mozartine napravio je i sjajnu stvar za sve zagrebačke roditelje koji su “u problemu” ako će se nastava dijelom ili u potpunosti održavati online, te su organizirali dnevni boravak “EDU-Gundulićeva” za sve školarce, te poludnevni boravak “KREATIVNA IGRAONICA” za djecu vrtićke i predškolske dobi!

Mozartine su ONLINE, Mozartine prate trendove, Mozartine čekaju baš tebe ili tvoj vokalni sastav!

Zato požuri na stranicu Mozartina, bez obzira u kojem dijelu Lijepe naše živiš i postani dio definitivno najveće glazbene obitelji u Hrvatskoj!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com