Zagrebački band Ludwig ovog Božića pali ‘Svjetla Zagreba!”

Nakon što su nas protresli posljednjim singlom ‘9 Richtera’, grupa Ludwig pali svjetla Zagreba ususret Božiću.

Upravo je ovaj singl odlična uvertira u ono što nam slijedi.
‘Svjetla Zagreba’ dobit će posebnu dimenziju uz Ludwig, a o čemu se točno radi, ispričali su nam članovi banda:

“Svjetla Zagreba nije samo lokalni patriotizam. Ova pjesma ne razdvaja, ona spaja. Zapravo, kroz odnos dvoje ljudi, pjeva o tome kako su svjetla našeg grada predivna, ali je taj sjaj potpun samo onda kada smo zajedno s voljenom osobom s kojom ga možemo doživjeti. Bliži nam se vrijeme adventa kad se Zagreb pretvara u jedan svjetlosni spektakl, ali on postoji baš zato da bi spajao ljude. Tako, na sebi svojstven način, band Ludwig poziva u Zagreb ljude iz svih dijelova Hrvatske da dožive duh adventa i podijele ga s nama jer svjetla Zagreba imaju pravi sjaj samo kada smo u dobrom društvu.”

 

Za glazbu i tekst zaslužan je Ivan Škunca, koji je radio i na aranžmanu zajedno sa Stjepanom Markovićem. Sve je snimljeno u Sound Station studiju u Zagrebu, a ista je potpisana za diskografsku kuću Hamar Media.

Pjesmu ‘Svjetla Zagreba’ prati i video spot u režiji Josipa Ninkovića Ninca. A kako su se zabavili tijekom snimanja, otkrili su nam: “Snimanje spota bilo je jedno zabavno iskustvo. Prvi dio spota, snimali smo u najpoznatijem zagrebačkom studiju, Sound Station Recording Studio, u Dubravi, u epicentru zagrebačke bandovske scene. A drugi dio na ulicama Gornjeg grada s pogledom konture grada s blještavim svjetlima katedrale, automobila, prozora i zgrada u pozadini. Tijekom snimanja uspjeli smo rasplesati prolaznike tako da su s nama plesali, ne samo Zagrepčani, nego i turisti iz Koreje i Portugala.”

Pripremite se za božićni ugođaj koji nam kuca na vrata uz predivne kadrove grada Zagreba!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com