Škunca feat. Klarić i navijači predstavljaju pjesmu ”Zemljo ponosna” !

Autor Ivan Škunca koji svojim stihovima stoji iza nekoliko uspješnica domaćih glazbenika kao što su Jacques Houdek, Ivana Radovniković, Nikola Marjanović, Neda Parmać, Ludwig, Bojan Jambrošić i dr., a povodom Svjetskog nogometnog prvenstva, predstavlja navijačku pjesmu ‘Zemljo ponosna”, koju potpisuju Škunca i kolega Mario Klarić.

– Ova pjesma kuha se već podosta vremena u meni. Ponukan iznimnim uspjesima naših sportaša, odlučio sam napokon snimiti pjesmu koja mi je već neko vrijeme na srcu i u mislima. Čim sam pustio demo mom kolegi i prijatelju, Mariju Klariću, on je s oduševljenjem sjeo za bubanj i uključio se u priču. – rekao je Ivan Škunca.

 

 

Ne krije oduševljenje ni s pozitivnim reakcijama samih navijača.
– Posebno me raduje što su se navijači s oduševljenjem uključili. Ovu pjesmu od srca posvećujem svim našim sportašima, kulturnjacima i svima koji su svojim životima na bilo koji način pridonijeli Hrvatskoj i učinili nas ponosnima, svima koji to čine sada, koji su to činili, a posebno onima koji više nisu s nama. Također svima nama koji pratimo utakmice, zdušno navijamo i gubimo živce ili grizemo nokte u dramatičnim završnicama. – dodao je.

 

Glazba i tekst – Ivan Škunca
Aranžman – Ivan Škunca i Mario Klarić
Glazbeni producent – Ivan Škunca
Snimljeno u Sound Station studiju, Zagreb, 2022.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com