Pjevač Klape Sveti Florijan, Nino Treskavica predstavlja novu pjesmu ”Na istom tragu”

Pjevač Klape Sveti Florijan iz Žrnovnice, Nino Treskavica izdao je svoj četvrti samostalni singl, naziva ”Na istom tragu”.

– Pjesma “Na istom tragu” je četvrti singl i jedna od pjesama koje će se naći na albumu planiranom za iduću godinu. Video uradak za pjesmu sam napravio sam, to je nekako krenulo iz hobija i ljubavi prema videu, a evo sad snimam i desetak video spotova godišnje. Paralelno s mojim projektom nije zapostavljena ni Klapa Sveti Florijan čiji sam član tako da se i tamo radi i očekuju nas novi singlovi. – rekao je Nino.

 

Nakon pjesme “Prolazi vrime”, Nino je nastavio suradnju s Brunom Urlićem poznatim glazbenikom koji je između ostalog radio i surađivao s  Zabranjenim pušenjem, Massimom, Zoranom Predinom, Rade Šerbedžija, Severinom, Hladnim Pivom, Gibonnijem, Darkom Rundekom, Kemalom Montenom, Hari Mata Harijem, Crvenom jabukom, Toše Proeskim i drugima.

U singlu “Na istom tragu” sudjelovali su i Marko Matošević (bubanj), Ivan Pešut (gitare acc i el.), Željko Bilbija (bas), Bruno Urlić (klavir) te gudači, backovi, udaraljke…

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com