Sergej Ćetković povodom Dana žena najavljuje koncert, 4.3.2023., u Areni Varaždin

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih kantautora u regiji, iza sebe ima dvadeset godina dugu karijeru, a a srca hrvatske publike osvojio je u vrlo kratkom vremenu. Prošle godine, posebno je dirnuo i ona Varaždinki i Varaždinaca, koncertom koji je održao u Areni Varaždin.

Koncertom u Varaždinu razveselit će opet, povodom Dana žena, 4.3.2023., na starom mjestu, u Areni Varaždin.

Ovaj regionalno uspješni glazbenik, osim romantičnim i ljubavnim pjesmama, osvojit će vas svojom karizmom, skromnošću ali i zahvalnošću koju osjeća prema svojoj publici. Iako tajnu uspjeha nema, Sergej kaže da se glazbom bavi iskreno i od srca, a takvi se istinski glazbenici prepoznaju i publika to vraća na najljepši mogući način.
Nikada nije kalkulirao s glazbom, s odabirom pjesama i kako je svojedobno rekao, nikada nije imao prevelike planove već je samo htio stvarati ono u što vjeruje.

– Mnogo puta sam rekao da mi bez publike ne postojimo i da virtualni koncerti nikada ne mogu zamijeniti one prave, koji su nama razlog stvaranja i trajanja. Nikada neću zaboraviti prvi susret s publikom nakon dugo vremena, tu emociju, ljubav, energiju, atmosferu. Ti prvi koraci dok sam izlazio na scenu na tom koncertu su mi se urezali u pamćenje, jer nikada ranije nisam osjetio takvo uzbuđenje. – rekao je Sergej, osvrnuvši se na dane kada je svim glazbenicima bilo onemogućeno raditi posao koji vole, od kojeg i za koji žive.

Iako njegovu publiku čine i muškarci i žene, zaljubljeni parovi, ne krije kako je svjestan da je ipak prvih nekoliko redova uvijek rezervirano za nježniji spol.
I zato upravo za njih, najavljuje svoj drugi koncert u Areni Varaždin, uoči Dana žena, 4.3.2023.

– Najviše se ponosim time što sam ostao dosljedan sebi u svakom smislu. Naravno da je bilo lutanja, grešaka i sumnji, što je i normalno kada je čovjek mlad, ali kako su godine prolazile, bio sam sve sigurniji u sebe, svoj put i svoju muziku. Vjerujem da je ta istrajnost rezultirala uspjehom i lijepom karijerom. Kada se osvrnem, apsolutno ništa ne bih mijenjao i veoma sam zahvalan za sve što sam uspio napraviti, doživjeti i iskusiti. – rekao je Sergej.

Glazbene uzore pronalazi u glazbenim velikanima, kao što su Oliver Dragojević, Kemal Monteno, Zdravko Čolić, Arsen Dedić pa nas možda i iznenadi pokojom izvedbom pjesme nekog od spomenutih izvođača.

Ulaznice se od danas nalaze u prodaji, a možete ih kupiti preko sustava Eventim.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com