Zborovi Pjevačkog studija Mozartine dolaze u Ogulin!

Pjevački studio Mozartine svoju je obljetničku godinu shvatio doista ozbiljno, te ni u završnom dijelu godine ne posustaju s nastupima po čitavoj Hrvatskoj.

Ovog puta najavljuju prekrasni pred-Božićni spektakl u Ogulinu. U Ogulin će u subotu 16. studenog stići Dječji zborovi Papandopuline, Chopinine i Scarlattine koji će otpjevati niz klasičnih dječjih pjesama na posebnom cjelovečernjem koncertu koji ovoga puta ima i humanitarni karakter, te će udružiti snage s lokalnom organizacijom „Oda prijateljstvu“ kako bi prikupili novce za liječenje bolesnog djeteta.

Koncert će se održati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Ogulin s početkom u 19 sati i prvi je u nizu pred-Božićnih koncerata u sklopu kojih će Pjevački studio Mozartine posjetiti Ilok, Đakovo, Novi Marof, Hrvatsku Kostajnicu i Koprivnicu, a koji će kulminirati velikim završnim koncertom 22.12. u dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda u Zagrebu.

Svi koji ste u blizini, ne propustite ove divne koncerte, jer Pjevački studio Mozartine u skladu s tradicijom priprema nešto za svakoga i kao i uvijek, zahvaljujući iznimnom talentu svojih mladih pjevača i pjevačica, publiku ostavlja bez daha!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com