Salsa filarmónica u Off ciklusu – rasplesana dvorana i prava fiesta orkestra!

Bila je to doista prava “fiesta orkestra”, uz puno uzbudljivih harmonija i vrućih latino ritmova, ovoga petka 15.11., na najnovijem glazbenom spektaklu u Off ciklusu Zagrebačke filharmonije!

Bila je to salsa na posve drugačiji – “filharmonijski” način, koju je vrijedilo i čuti i vidjeti, u režiji našega omiljenog Latinoamerikanca, inače člana Zagrebačke filharmonije i dugogodišnjeg zaštitnog lica Cubisma, Ricarda Luquea, kao i neodoljive kubanske pjevačice Olvido Ruiz Castellanos, koju smo tako ponovno dočekali u Zagrebu.

 

 

Velikim orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnao je sjajni maestro Gerardo Estrada Martínez, a Salsa All Stars Band okupio je vrhunske salsa glazbenike, udaraljkaše Lazara Hierrezuela, Hrvoja Rupčića i Sašu Provlekanova, kontrabasista Juricu Štelmu, te kći jednoga od vodećih glazbenika projekta Buena Vista Social Club, pijanisticu Lazaru Cachao Lopez.

 

 

Od brojnih latinoameričkih tema do poznatih pop hitova u novome, salsa ruho, rasplesana dvorana, popunjena do posljednjeg mjesta, uživala je u večeri koju će još dugo pamtiti.

No za manje od mjesec dana učinit će to ponovno – jer u petak 6.12. očekuje nas glazbena poslastica za koju se već traži karta više – Tribute to Abba, filharmonijska posveta kultnome pop bandu koju jednostavno ne smijete propustiti!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com