DALMATINO u samo deset dana rasprodao Lisinski, dodan i drugi datum !

Splitska grupa Dalmatino ovih dana itekako ima razloga slaviti ali i biti ponosna. U samo deset dana rasprodali su svoj prvi koncert u KD Lisinski.
Njihov prvi nastup u KD Lisinski, u karijeri dugoj tek navršenih dvadeset godina, najavljen za 17.2., je RASPRODAN, ali su odmah najavili i termin za drugi koncert – 20.2.2022.

Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, ove godine obilježava 20 godina grupe koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha, te zaista impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu.
Iako su već dugi niz godina na sceni i oni imaju neke neostvarene želje, a ove godine su se odlučili uhvatiti u koštac s njima.

Prva na popisu neostvarenih želja bila je nastup u KD Lisinski te su tako prije nepunih mjesec dana zakazali datum 17.2., isti rasprodali u samo deset dana i na radost svoje publike dodali novi termin za drugi koncert – 20.2.2022.
I iako nas više od mjesec dana dijeli do tog koncerta, Dalmatino je na tu želju stavio kvačicu i pored kvačice napisao rasprodano.

Skromni Jagnjić i Sunara, vlasnici brojnih hitova, imali su još želja te na isti popis stavili pod obavezno njihov prvi nastup u splitskoj Dvorani Gripe, zakazan za 21.4..
Za taj koncert još uvijek ima ulaznica, ali i za njega se po svemu kako sada izgleda, sprema jedna kvačica.

U Novu 2022. godinu bend je ušao sa željom da i dalje budu koncertno aktivni, te da pritom posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva. Kao da ni sami nisu bili svjesni snage i ljubavi svoje publike prema njihovoj glazbi, a ovo im je samo dodatno dalo vjetar u leđa i možemo vam obećati zajedno s grupom Dalmatino da najbolje od njih tek dolazi.

Ulaznice za novi datum koncerta u Lisinskom kupite na ulaznice.hr a za koncert u splitskoj Dvorani Gripe možete kupiti preko eventim.hr

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com