Nezaustavljiva grupa DALMATINO rasprodala i drugi koncert u Lisinskom pa najavila datum za treći koncert – 27.2.2022. !

Nezaustavljiva grupa DALMATINO rasprodala i drugi koncert u Lisinskom pa najavila datum za treći koncert – 27.2.2022. !

U samo deset dana rasprodali su svoj prvi koncert u KD Lisinski, prije dva tjedna najavili i datum drugog koncerta, a sada mi ponosno dajemo na znanje da je i taj koncert rasprodan. Oba zagrebačka koncerta rasprodana su u rekordnom vremenu, a čini se da se slično sprema i splitskom koncertu.

No, do splitskog koncerta, nezaustavljivi Dalmatino, na radost i ogroman interes svoje publike ipak se odlučio za još jedan koncert u Lisinskom.
Posljednji u nizu ovih zagrebačkih koncerata bit će koncert koji su najavili za 27.2.2022.

– Draga naša publiko, dogodila se jedna lijepa senzacija. Naime, prodali smo dva koncerta u Lisinskom. Izuzetno smo sretni radi toga, naravno i ponosni i bit će nam drago da dvije predivne večeri možemo podijeliti s vama. – rekao je Ivo Jagnjić.

– Iznimno smo sretni i ponosni i zahvalni publici na ova dva rasprodana koncerta u rekordnom roku i ponosno najavljujemo treći koncert. Treći koncert najavljujemo za nedjelju, 27.2., u Lisinskom i to će za ovu godinu biti zadnji Lisinski. Nemamo riječi i hvala svima na tolikoj ljubavi. Potrudit ćemo se napraviti najbolje koncerte i sigurno nećemo razočarati. – dodao je Zdravko Sunara.

Što se pak tiče njihovog prvog samostalnog koncerta u splitskoj Dvorani Gripe, zakazan za 21.4., očekuje se veliki broj obožavatelja koji su na vrijeme kupili svoje ulaznice.

Ulaznice za novi datum koncerta u Lisinskom kupite od sutra (srijeda, 2.2.2022.) na ulaznice.hr a za koncert u splitskoj Dvorani Gripe možete kupiti preko eventim.hr

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com