ŽELJKO SAMARDŽIĆ nakon dvanaest godina ponovno u Areni Zagreb – Dan žena, 8.3.2022. !

Dvanaest predugih godina prošlo je od posljednjeg koncerta Željka Samardžića u Areni Zagreb, a sada na Dan žena, 8.3.2022. dolazi na istu adresu.

Mnogi hitovi poput Grlice, Da me nije, Slutim, Dobar dan tugo, Stari lav, 9000, Ljubavnik, Stani mi na crtu, Ljubavna adresa, Mesec u vodi, U ime ljubavi …… pa sve do suradnji s Crvenom jabukom, Jelenom Rozgom, Nedom Ukraden, stvarali su, odgajali i jačali vjernu mnogobrojnu publiku koju Samardžić danas ima.

Karijera koja sada već traje više od tri desetljeća svakom novom pjesmom, suradnjom, nastupom, samo je dodatno jačala Samardžićevo mjesto na glazbenoj sceni diljem regije. Karijera je prožeta mnogim putovanjima, koncertima, nastupima po cijelom svijetu, a Arene mnogih gradova uvijek su ga rado ugostile, neke čak i po nekoliko puta.

Siguran u svoju publiku i ljubav koja ih spaja, garancija su za odličan provod i u Areni Zagreb, koji je Željko zakazao za 8. ožujka ove godine.

‘U ime ljubavi’ je naziv koji nosi ovaj zagrebački koncert i baš zato vrijeme je za obnoviti znanje i prisjetiti se kako je to kada se uživa na koncertu jednog od najvećih glazbenih legendi s ovih prostora.

Svoje ulaznice kupite preko sustava Eventim.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com