DORIS DRAGOVIĆ: ‘ Neka nas ništa ne rastavi pa ni zli mikrobi ! ‘

Najavljeni koncertni spektakl Doris Dragović, ujedno i prvi u Areni Varaždin, najavljen za 5.3.2022. prebacuje se na NOVI DATUM 26.3.2022.

– Neka nas ništa ne rastavi, pa ni zli mikrobi! Veselim se našem susretu i jedva čekam vidjeti vas sve u Varaždinu 26.03.! – poručila je glazbena diva Doris Dragović svojoj publici.

Organizatori i Doris na prvo mjesto stavljaju zdravlje svih posjetitelja te se preporukama lokalnog Stožera civilne zaštite najavljeni koncert prebacuje na 26.3.2022.

Arena Varaždin tada će postati mjesto gdje će uz svu eleganciju i profinjenost cijela Arena uživati u Dorisinim pjesmama, snažnog, moćnog i specifičnog vokala.
Uživat ćemo svi uz glazbu i koncert koji nam je svima toliko potreban.

Ovo je zasigurno jedno od najvećih glazbenih događaja 2022. godine, a sigurni smo kako će Doris ispuniti očekivanja mnogobrojne publike, ali i rasplamsati atmosferu.

Svaki njezin koncert je jedinstven i svakom svom nastupu pristupa na drukčiji način pa iz tog razloga ni ne čudi kako su dvorane pretijesne za sve koje ju žele čuti uživo, jer ova glazbena diva to čini već punih 39 godina koliko traje njezina karijera. Priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima se bliži, a vi kako biste osigurali svoje ulaznice na vrijeme, požurite na prodajna mjesta:

BP Petrol
Mjenjačnica Exchange
Tisak Media
Eventim

 

Napomena !
Ulaznice koje su kupljenje za prvotno najavljene termine koncerata (18.4.2020., 24.10.2020., 5.3.2022.), a koji su odlukom Nacionalnog stožera morali biti prebačeni, vrijede i za ovaj NOVI TERMIN !
Povrat novca bit će moguće ostvariti unutar dva tjedna.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com