Besplatni seminar za djecu i mlade s područja Općine Kalnik pod vodstvom stručnog tima Pjevačkog studija Mozartine!

Ostalo je još nekoliko dana do besplatnog seminara koji će se održati u nedjelju 11.11. u OŠ Kalnik od 15-18 sati u Općini Kalnik.
Prijave su u tijeku i možete ih slati na [email protected] , a na seminar su dobrodošla djeca i mladi s područja općine Kalnik i okolice.

Ovaj besplatni seminar će održati stručni voditelji iz Udruge Dječji zbor Mozartine iz Zagreba, koji su ujedno i dio renomiranog Pjevačkog studija aktivnog već gotovo 20 godina na području grada Zagreba. Glavni organizator je Glazbeni centar Papandopuline u suradnji s Općinom Kalnik.

Ovim glazbenim seminarima želi se pridonijeti edukaciji talentirane djece i mladih iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti za razvoj svojih talenata, nego recimo u Zagrebu.

Djecu se usmjerava na koji način koristiti glas, postavljati ton, daju im se smjernice kako postati boljim pjevačem od rada na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja. Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se i kroz konkretne glazbene primjere te usmjerava pjevače, ali i zborovođe, učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu i sl. na koji način interpretirati i obraditi skladbu, kako animirati pjevače i kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Pjevački studio Mozartine aktivno će provoditi ovakve i slične programe osim u Zagrebu i u brojnim drugim općinama i gradovima. Pratite Mozartine na njihovoj web i Facebook stranici te se prijavite na seminar!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com