Velika slavljenička godina za Pjevački studio Mozartine i audicije u tijeku!

Početak je godine, savršeno vrijeme da isprobaš nešto novo!

Tip si osobe koji si ubrzo nakon buđenja pušta glazbenu podlogu kako bi ti što ljepše i lakše započeo dan?
Ako je tvoj odgovor DA!, onda je vrijeme da postaneš član najvećeg i najzabavnijeg Pjevačkog studija Mozartine koji slavi dvadeset godina postojanja.

Audicije kreću od 14. siječnja i nikako ne propusti priliku prijaviti se!
Pjevački studio Mozartine je savršeno mjesto koje povezuje one željne zabave, pozitivne atmosfere, putovanja, upoznavanja raznih kultura.  A ti ako voliš pjevati, onda si na pravom mjestu jer sve to možeš pronaći na jednom mjestu!

Studio se nalazi u Zagrebu i trenutno broji ukupno čak 11 pjevačkih ansambala za djecu i mlade:
· djevojački zbor Mozartine (djevojke od 12-19 godina, Centar –  Gundulićeva)
· zbor dječaka BoysVoice (dječaci od 6-14 godina, Centar – Gundulićeva)
· dječji ženski zborovi (djevojčice od 6-12 godina: Scarlattine (Gornja Dubrava), Papandopuline (Centar – Gundulićeva), Schubertine (Novi Zagreb – Sopot), Bachovine (Vrbani), Chopinine (Sesvete), Vivaldine (Gajnice), Raveline (Maksimir-Peščenica)

Postani članom Pjevačkog studija Mozartine koji ove godine slavi velikih 20 godina postojanja. Duga tradicija i odlični projekti započeli su davne 1999. godine kad je osnivačica Sonja Rem krenula u ovu predivnu glazbenu priču.

Krunu njihovih uspješnih godina, nastupa i putovanja zaokružit će velikim jesenskim koncertom u KD Vatroslav Lisinski gdje ćete moći uživati u nastupima svih zborova koji su unutar Pjevačkog studija kao i uz Ex Mozartine (zbor sastavljen od bivših članica djevojačkog zbora Mozartine) u pratnji orkestra.

 

 

Ako još niste imali priliku čuti zborove Pjevačkog studija Mozartine ovo je savršena godina s obzirom na to da je ovo slavljenička godina u kojoj će zborovi održati veliki broj koncerata diljem Lijepe naše.  Nikako ne želite propustiti priliku čuti zborsko pjevanje s modernim obradama poznatih domaćih i stranih hitova, spajajući klasiku s novim urbanism i modernim zvukom.

Pjevački studio Mozartine neumorno radi i pronalazi nove zanimljive glazbene suradnje i u inozemstvu pa će tako tijekom ove godine djevojački zbor Mozartine otputovati i na turneju u Nizozemsku.

Sad kada si pročitao/la sve detalje o ovoj zanimljivoj i raspjevanoj obitelji, vrijeme je da im se pridružiš i da zajedno stvarate nove uspomene za još barem sljedećih 20 godina!

Prijavi se i veselimo se tvom dolasku na audiciju!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com