Koncert Ivana Zaka uoči Valentinova, 09. veljače Areni Varaždin

Miljenik ženske publike, Ivan Zak, još će jednom pokazati koliko su njegove pjesme romantične i koliko svojim predivnim glasom može dotaknuti i izazvati silne emocije kod publike.

Nakon što je rasprodao zagrebačku Arenu, svoj veliki nastup održat će i u varaždinskoj Areni uoči Valentinova, 09. veljače.

 

 

Posljednjim singlom „Sama“ za čiju je glazbu, tekst, aranžman kao i produkciju zaslužan sam Zak, pokazatelj je koliko publika vjerno iščekuje svaki njegov novi singl, kao i nastup. Odlično prihvaćena pjesma od strane publike i radijskih etera gdje je osvojio vrhove top lista dodatni su motiv glazbeniku u njegovom daljnjem radu.

Sam glazbenik ističe kako je jedan od glavnih ‘krivaca’ za Arenu Varaždinu, ali i druge koje planira aktualna pjesma “Sama”, ljubavna balada modernog svjetskog zvuka koja potvrđuje njegovu umjetničku zrelost.

U varaždinskoj Areni vas očekuje neponovljivi doživljaj uz neke od njegovih najpopularnijih pjesama poput „Tko mi te krade“, „Naučila si me“, „Laku noć“, „Bolja od najbolje“ i mnogih drugih.

Nabavite svoje ulaznice putem sustava Eventim što prije i ne propustite najavljeni spektakl u Areni Varaždin!

Ostala prodajna mjesta:

na sljedećim prodajnim mjestima:
Varaždin – Caffe bar Time Out, My Way, Rock Art
Čakovec – Caffe bar Parks, Paladin
Ivanec – Kavana Ivana
Novi Marof – Caffe bar Piccolo
Ludbreg – Caffe bar Rondo
Mursko Središće – Caffe bar Parks
Prelog – City bar
Palovec – Domino bar
BP Petrol

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com