Zlatko Josip Grgić (Torres’ Whisperer) na najljepši način zaključio iznimno uspješnu 2018. godinu !

Iako mu je tek sedamnaest godina, Zlatko Josip Grgić već iza sebe ima velike uspjehe, u rangu svjetskih zvijezda, a samo tijekom ove, još uvijek aktualne godine, nanizao je nove.

Godinu završava s predivnim video spotom skladbe ‘Cinema Paradiso’, autora Ennio Morricone, za koju je snimio spot u predivnoj Veneciji.

 

 

O uspjesima koji su se dogodili tijekom 2018. godine, sanjao je još kao dječak koji je s pet godina prvi puta uzeo gitaru u ruke i već tada otkrio svoj talent, tako da danas s razlogom može nositi titulu koju su mu dodjeli nedavno Španjolci – Torres’ Whisperer.

Cijeli svoj život, Zlatko teži samo jednom, da svoj talent, svoje umijeće sviranja na Torresovoj gitari, pokaže svijetu.

Tako su mu se nakon velikog, samostalnog koncerta u Barceloni, prije samo mjesec dana, otvorila mnoga vrata Europe, a polako počinju i ostatka svijeta.

Veliki su to uspjesi za ovako mladog umjetnika, osim izvrsnog koncerta u Barceloni, gdje je zasluženo dobio nadimak – Torres’ Whisperer, Zlatko je dobio još jednu čast. Od nadležnih tijela Španjolske, Zlatko je dobio priliku da po svijetu nastupa na gitari koju je izradio veliki Antonio de Torres i sam ju nazvao “La Invencible“ (nepobjediva). Upravo ta gitara je uvrštena u nacionalna blaga Španjolske kao jedina gitara (uz druge umjetnine i remek djela Španjolske kulture). Bila je u Fundaciji generala Godije desne ruke generala Franka i nikada nije napuštala Španjolsku.

Ponude nisu dugo čekale, prvi na redu je nastup u Beču, već 31.3., nastup u Italiji, a čak i iz dalekog Japana dolaze zanimljive ponude.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com