Stručni tim Pjevačkog studija Mozartine održao besplatan seminar za djecui mlade s područja Općine Kalnik!

Prošlog se vikenda u OŠ Kalnik u organizaciji Glazbenog centra Papandopuline u suradnji s Općinom Kalnik održao “Glazbeni seminar za djecu i mlade s područja Općine Kalnik.”

Ovaj besplatni seminar su održali stručni voditelji iz Pjevačkog studija Mozartine iz Zagreba, koji je aktivan već gotovo 20 godina na području grada Zagreba.

Seminarima u organizaciji Mozartina želi se pridonijeti edukaciji talentirane djece i mladih te ih se želi usmjeriti na koji način da koriste glas, postavljaju ton, daju im se smjernice kako postati boljim pjevačem, rad na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja. Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se na samim primjerima, gdje stručni voditelj obrađuje konkretne glazbene primjere te usmjerava i pjevače, ali i zborovođe, učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu i sl. na koji način interpretirati i obraditi skladbu, na koji način animirati pjevače te kako kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Na seminaru u Kalniku koji je organiziran u dvorani OŠ Kalnik sudjelovale su djevojčice i dječaci školske dobi koji su pozorno slušali, aktivno sudjelovali i upijali nova znanja. Na samom kraju seminara, nakon “ozbiljnog” programa, s voditeljicom Martinom Divjak naučili su i nekoliko glazbenih primjera s pokretima koji su ih naravno posebno oduševili, te primili Potvrde o sudjelovanju na ovoj glazbenoj edukaciji.

Ovo je još jedan u nizu besplatni seminara koji će se održati u narednim tjednima. Pjevački studio Mozartine aktivno će provoditi ovakve i slične programe osim u Zagrebu i u brojnim drugim općinama i gradovima. Pratite Mozartine na njihovoj web (www.mozartine.hr) i Facebook stranici te se prijavite ako se seminar održava u vašoj okolici!

Otvorene su prijave za djecu i mlade koji žele naučiti nešto novo, usavršiti pjevačku tehniku i biti u pozitivnom i raspjevanom okruženju!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com