Novi singl Matea Pilata „Prije kiše“ ušao u Hr top 40!

Iznimno talentiran i vokalno zanimljiv istarski glazbenik Mateo Pilat, prije nešto manje od mjesec dana predstavio je svoju novu ljubavnu baladu „Prije kiše“ koja se u tako kratkom vremenu našla na top-listi radijskog emitiranja HR top 40.

Glazbeniku je ovo prvi singl na HR top 40, ali s obzirom na to da svakim novim singlom osvaja sve veći broj publike i stvara sve veću bazu obožavatelja ovog pop zvuka, vjerujemo da će uskoro imati još jednako uspješnih singlova.

Mateo je zadovoljno prokomentirao uspjeh singla: „Prije kiše “ je pjesma koja me je osvojila na prvu, još dok sam je čuo u radnoj verziji uz klavir, dok je imala samo prvu strofu i refren znao sam da je to ono što želim otpjevati. Jako sam sretan što su Ines i Arijana još jednom napisale pravu pjesmu koja odgovara mom stilu i u kojoj maksimalno uživam prilikom izvedbe. Zahvalan sam i agenciji Hamar Media na odličnoj suradnji koja mi je potpora u promociji ove predivne balade.“

Pjesma je nastala u suradnji s iskusnim i provjerenim timom s kojim Mateo od početka surađuje, a radi se o Ines Prajo koja je uglazbila ovu predivnu ljubavnu baladu, dok je Arijana Kunštek osmislila tekst. Za aranžman i produkciju se pobrinuo Ivan Popeskić.

Za glazbu su zaslužni Ivan Popeskić na klavijaturama, na basu Henry Radanović, na gitari Ivan Pešut, a bubnjeve je svirao Marko Lazarić dok su prateći vokali Jadranka Krištof i Dragan Brnas. Za singl je snimljen i video spot u produkciji Paola Gentilinija.

„Siguran sam da će se svatko od nas prepoznati u ovoj pjesmi, svi imamo, imali smo ili ćemo tek imati ljubav koja nam ne da otići. A to i jeste njezin smisao – postojati, čak i kad mi to možda ne bismo htjeli“ kazao je Mateo.

Ako još uvijek niste začarani ovom čarobnom pjesmom, prepustite joj se…

 

 

Matea Pilata možete pratiti na društvenim mrežama:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mateopilatofficial/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mateopilat/?hl=hr

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com