DINO najmlađi izvođač koji je ostvario ovakav uspjeh

Svakom mladom glazbeniku, izvođaču, itekako imponira biti u društvu odabranih, a kad im se takav uspjeh dogodi već pri prvom singlu, onda tek možemo očekivati puno.

Upravo ta čast dogodila se mladom Dinu, koji je time postao, koliko nam je poznato, najmlađi izvođač koji je svojom pjesmom ‘Čekam jutro’ osigurao svoje mjesto na službenoj listi HRTOP40.

 

 

Novo ime na našoj glazbenoj sceni ima tek šesnaest godina, a uz podršku iskusnog Andreja Babića (voditelja poznate grupe Markiz), koji je dio autorskog tima, marljivo radi u studiju na novim pjesmama.

– Čini se kao ostvarenje sna. Nisam takav uspjeh očekivao odmah s prvom pjesmom iako sam se potajno nadao tome. Znao sam da imam lijepu pjesmu, ali mi je još draža činjenica što se pjesma sviđa i urednicima radio postaja, kao i njihovim slušateljima. Hvala svim radio postajama što su prepoznali pjesmu i omogućili da i njihovi slušatelji uživaju u njoj. Znači jako puno, a meni je dodatni vjetar u leđa da budem još bolji. Hvala autorima pjesme Andreju Babiću i Krešimiru Martin Butković, izdavačkoj kući Croatia Records i agenciji Hamar Media uz koju je sve nekako lakše i predano radi na promociji pjesme. – rekao je Dino.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com