MALIGANI slave ulazak na listu najemitiranijih pjesama na HRTOP40

Relativno novi na glazbenoj sceni, nastali početkom godine, Maligani su u nevjerojatno kratkom vremenu pronašli svoje mjesto.
Autor ovog glazbenog projekta, ali i autor svih pjesama Maligana, iskusni je Nikola Bosilj, poznat kao voditelj i član Mejaša.

I dok mnogi novi izvođači svoje mjesto tek moraju pronaći, Maligani su se ozbiljno predstavili prvom pjesmom i pokazali da će njihove pjesme svojim tekstovima i melodijama zaraziti sve ljubitelje zabavne glazbe i zaista je tako. Osim publike koja raste iz dana u dan i već sada broji jako dobru bazu članova, ukazano povjerenje dali su im urednici mnogih radio postaja.

Do sada su objavili tri pjesme, podsjetimo – ‘Tisuću milja’, ‘Bog mi te da’ i ova najnovija ‘Svi znaju’ i do sada svakom ostvarili uspjeh.
Zato ni ne čudi činjenica da ih je ova aktualna ‘Svi znaju’ plasirala odmah na listu najemitiranijih pjesama HRTOP40.

 

 

– Sjećam se dana kad smo Nenad Ninčević i ja napisali pjesmu i tog istog dana sam je predstavio Aleksu, pjevaču Maligana, koji mi je od uzbuđenja za pola sata poslao svoju snimku. Hvala Branimiru Mihaljeviću na odličnom aranžmanu i produkciji. Vjerovali smo u pjesmu od samoga početka i neizmjerno mi je drago da su je glazbeni urednici i publika prepoznali u tako kratkom vremenu, a kojima se ovim putem zahvaljujem od srca. Mislim da takve glazbe fali u hrvatskom eteru i vrlo je vjerojatno da će se Maligani u budućnosti razvijati upravo u tom smjeru koji izrazito veseli i mene kao autora. – rekao je Nikola Bosilj.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com