Igor Aničić pjesmama za svijet osvojio Brazil

Nakon uspješne premijere prve pjesme “We Got to Stay Together”, koja je vrlo dobro prihvaćena diljem svijetu i drugog singla “Positivo” na španjolskom jeziku, glazbenik Igor Aničić nastavlja svoj projekt “Songs for the World” s pjesmom na portugalskom jeziku naziva “Vamos ser feliz” (Budimo sretni).

 

 

“Pjesme za svijet” su pjesme na šest različitih jezika s porukom zajedništva za sve ljude. Cilj cijelog projekta je proširiti puno pozitivne energije u ovim teškim i neizvjesnim vremenima te potaknuti ljude da više poštuju jedni druge i prirodu i da zajedničkim snagama izađemo iz krize i učinimo svijet boljim.

– Pjesma “Vamos ser feliz” je samba pjesma s raznim brazilskim ritmovima. Instrumentalno je pjesma na vrhunskom nivou, s obzirom na to da su svirali Brane Gazdik, Olja Dešić, Pešut i dr. a nadam se da i moj vokal nije loš 🙂 Poruka u pjesmi je da ostanemo svi pozitivni, da ne dozvolimo da nas odvede u krivom smjeru i da svi zajedno budemo jači nego ikad i napravimo pozitivne stvari za svijet. Također cijenimo prirodu, cijeli svijet, imajmo vjere, pomažimo jedni drugima, ne želimo nikome zlo, plovimo zajedno i budimo jaki, budimo sretni itd… Ritam lagano nosi kroz cijelu pjesmu, a refreni podignu pjesmu u jednom veselom samba ritmu koji podsjeća na neka ljepša vremena i plažu Copacabana – rekao je Igor Aničić.

Prve reakcije na pjesmu iz Brazila su dobre, a pjesma će biti dodana na dvije veće Playliste na Spotify-u u sljedećim danima.

– Znamo da dosta njih od naše publike u Hrvatskoj neće razumjeti riječi, ali ritam i glazbu hoće. Glazba je univerzalna. Nadamo se i nekoj premijeri i promociji u Brazilu. Pjesme su namijenjene svaka za svoje tržište, a glavni jezik će biti engleski tako da što veći broj ljudi shvati pjesme i poruku. – dodao je Igor.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com