Bolje je… Stefany

Prethodne pjesme ‘Najbolji’ i ‘Hoćeš li’ odredile su potpuno novi glazbeni smjer pjevačice Stefany koji su odobrili i publika ali i glazbeni urednici.

Stefany upravo tim zvukom nastavlja dalje u novoj pjesmi koju nam predstavlja ovih dana, naziva ‘Bolje je’.
I ovoga puta će vas, sigurni smo, Stefany osvojiti svojim urbanim zvukom, uvjerljivom interpretacijom i snažnim, moćnim vokalom.

 

 

Do pronalaženja zvuka, sada već karakterističnog za nju, Stefany je pomogao tim izuzetnih autora koji čine njen stalni tim, a radi se o Ines Prajo, Arijana Kunštek i aranžeru Ivan Popeskić.

Stefany je pronašla zvuk u kojem se najbolje snalazi, ali isto tako uvijek joj je bitan i dio oko slike koja prati svaku novu pjesmu.
Puno pažnje i truda ulaže u vizualni dio oko svojih video spotova, što također nije ostalo nezamijećeno.

– Mislim da se zaista puno ljudi nekada našlo u vezi u kojoj su voljeli i bili voljeni, ali jednostavno su oboje bili svjesni da ljubav katkad nije dovoljna. Nešto ih je razdvajalo te su znali da je bolje završiti nego pustiti da traje i da bude samo teže, ali to je život. Razloga takvih krajeva je mnogo, ali svatko će to shvatiti na svoj način i poistovjetiti se sa svojom pričom koju drži duboko u sebi. Moram priznati da nisam tužna osoba i da moj ljubavni život trenutno ne ide u tome smjeru, ali sam veliki patnik u duši i ovakve pjesme me uvijek bace u neku melankoliju i razmišljanje. S druge strane, pjesma ima vrlo zanimljiv ritam te ne odiše tugom i stoga je takvu kombinaciju zaista zanimljivo čuti. Nastavili smo s mojim već dobro znanim modernim, elektronskim i prepoznatljivim zvukom i veseli me što je svaka nova pjesma meni potvrda da je to stvarno stil koji me najbolje opisuje kao osobu i pjevača, a publika daje nevjerojatno dobar feedback te se nadam da će tako i ostati.
Spot sam radila s mojim nevjerojatnim “sestricama” Anom Badurinom i Lukom Sepčićem s kojima već dugo surađujem i svako snimanje nam bude u tako dobrom tonu, ugodnoj atmosferi, ali isto tako s puno rada i ljubavi prema tome poslu! U ovome spotu imala sam i dva vrhunska plesača, a riječ je o Romanu Vrančiću te Mariu Jukiću koje često možemo vidjeti na malim ekranima. – rekla je Stefany.

– Radimo dugo sa Stefany i ono što kod nje zaista osjetim je – rast. Činjenica da nam se sada već bez problema prepušta u ruke, Lukinim idejama i mojoj izvedbi – vidi se povjerenje koje smo već sada izgradili. Uvijek volim u projekt uključiti plesače i Stefany se odlično snašla u ovoj ulozi. Mislim da je “Bolje je” singl koji zaista predstavlja njezin budući stil stvaranja i sretna sam što baš mi imamo priliku stvarati za ovako talentirane mlade glazbenice kao što je ona. – rekla je Ana Badurina.

 

Foto: Mislav Žabarović

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com