Antonela Doko – ‘Imamo li problem’

Njezina energija na pozornici je zadivljujuća, njezin glas nevjerojatan, komunikacija s publikom očaravajuća, a svakom novom pjesmom iznova oduševi.

Riječ je o talentiranoj Antoneli Doko koja predstavlja novi singl “Imamo li problem”, snažnu emotivnu baladu u kojoj uz fantastičan aranžman do izražaja dolazi glazbeno autentičan i predivan Antonelin vokal.

“Imamo li problem” prati lyric video nastao u produkciji Crorec Videa, a uskoro će biti predstavljen i videospot. Ova godina bit će itekako radna za Antonelu, osim što privodi kraju studij klavira na Glazbenoj akademiji u Zagrebu, priprema i svoj drugi studijski album na kojem će se naći aktualni singl, kao i “Bum Bum” kojeg je publici predstavila krajem prošle godine.

 

 

“Pjesma je osmišljena i napravljena u našem malom laboratoriju zvuka s istim provjerenim timom koji čine Ines Prajo, Arijana Kunštek, Ivo Popeskić i ja, uz podršku izvrsnih glazbenika Henrija Radanovića, Ivana Pešuta, Marka Lazarića i naše drage Martine Majerle. ‘Imamo li problem’ govori o svima nama i svima vama u ovom trenutku, ali i svemu što je prethodilo našem danas i određuje naše sutra. Kad pažljivo i preslušate sve će vam biti jasno. Nije smisao glazbe da uz nju samo plešemo ili zatvorimo oči, udobno se smjestimo i prepustimo, katkad treba puno više od toga ili ipak imamo problem.” – navodi Antonela o svom novom singlu.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com