‘LUDOST’ koja je povezala Ivu Perkušića i Natašu Janjić Medančić

Dvoje glumaca, dvoje prijatelja, dvoje suradnika upustili su se u ludu avanturu te u zajedničkoj pjesmi naziva ‘Ludost’, otkrili da zajedno kriju još jednu poveznicu.
‘Ludost’ je punokrvni suvremeni pop koji vas vuče na ples i brzo ulazi u uho.

I dok je Ivo Perkušić javnosti već odavno poznat kao glumac i izvođač na glazbenoj sceni, u novoj pjesmi priliku da se okuša u glazbenom svijetu, s punim povjerenjem dao je kolegici i glumici Nataši Janjić Medančić.
Nataša je ozbiljno i itekako profesionalno pristupila ovoj pjesmi, a to je pokazala nastupivši na ovogodišnjim Melodijama Jadrana.

 

 

Uvjerljivi, a pritom pokazavši koliko uživaju u zajedničkom nastupu i pjesmi, Ivo i Nataša, na festivalu doživjeli su ovacije od strane publike, koja je i za vrijeme izvođenja, ovaj glazbeni par nagradila velikim pljeskom.

– Moje pjesme su uvijek na tragu mediteranskog popa koji ima talijanski prizvuk i energiju koju poželite podijeliti odmah. Ovoga puta sam imao pjesmu za koji sam znao da bi je bilo dobro izvesti u duetu. Autorice glazbe i teksta Ines Prajo i Arjana Kunštek, kao i producent Ivan Popeskić bili su istog mišljenja. Želio sam snimiti ovu pjesmu s kolegicom glumicom, a u tom smislu Nataša Janjić Medančić je bila moj prvi i, drago mi je, konačan izbor. Nataša je jedna od naših ponajboljih glumica, uvijek draga, prisna, lijepa, a znao sam i da dobro pjeva. – rekao je Ivo.

Došlo je vrijeme da Ivo i Nataša predstave i spot za pjesmu, za čiju su ideju i režiju bili zaduženi Nenad Medančić, snimatelj Andrija Jurčević, montažer Nenad Medančić i za oblikovanje svjetla Siniša Čović i Elvis Butković.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com