DALMATINO: Ne sanjamo više ništa jer sve što se i nismo usudili sanjati se ostvarilo

Ovih dana sve je u znaku grupe Dalmatino, a sigurno će i biti još neko vrijeme jer zahuktavaju se pripreme oko njihovog nadolazećeg koncerta, posebnog koncerta, koji će se održati 4.8., u Areni Pula.

– Na našem prvom, ujedno velikom i samostalnom koncertu, 4.8., u Areni Pula nećemo imati goste. Od objave tog koncerta svaki dan živimo u nevjerici što nam se događa, tako da smo jednoglasno odlučili da ćemo na ovom koncertu biti ‘samo’ mi. – kroz smijeh je rekao Ivo Jagnjić.

– Čini se kako pulska Arena ipak nije rezervirana samo za Stinga i Erosa Ramazzotti, koje usput rečeno, obožavamo i cijenimo. – kroz šalu je dodao Zdravko Sunara.

Ovo ljeto svakako je u znaku grupe Dalmatino, jer dok koncertima žare i pale duž cijele naše obale, itekako stižu imati ozbiljne pripreme za koncert karijere i to onaj u pulskoj Areni. Osim standardne postave u grupi, bend će se za ovu prigodu pojačati dodatnim članovima kako bi publici pružili potpuni doživljaj i atmosferu, izvodivši svoje najveće hitove sa četiri objavljena studijska albuma.

Sve je spremno, odbrojavanje je počelo, a ulaznica ima još jako malo. Ako već niste svoje ulaznice možete kupiti preko sustava Eventim.

– Jako smo zahvalni i uzvratiti ćemo kako najbolje znamo. – za kraj je poručio dvojac Dalmatina.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com