Ogroman interes za koncert u Areni Pula, 4.8.2023.: Dalmatino se rado prisjetio svega lijepog što ih veže uz Pulu i cijelu Istru

Kraj tjedna, petak, 4.8., rezerviran je za najavljeni spektakl, toliko očekivani koncert grupe Dalmatino, a ujedno njihov prvi, u Areni Pula.

Još svega nekoliko dana dijeli nas do dolaska, složit će se mnogi, trenutno najaktualnije i svakako jedne od najpopularnijih grupa u Hrvatskoj.

Koncert je skoro rasprodan, a zbog uistinu velikog interesa koji vlada za ulaznicama, organizatori su donijeli odluku i pustili posljednji kontingent ulaznica za koncert.

– I Pula i cijela Istra su nas još davno oduševili ljepotom i pitomošću krajolika kao i ljudi Istre svojom dobrotom. I uvijek nas iznova oduševljavaju. Nas naše prve nastupe u Puli je dolazio i Mate Parlov kojem smo se iskreno divili. U maloj pulskoj radionici kožnih proizvoda kupili smo najbolje remenje i ovoga puta ćemo je svakako posjetiti. O vinima i sirevima Istre ne treba puno pričati, osim da su božanstveni. Nemamo dovoljno riječi hvala za Pulu i Istru. Sve ćemo napraviti da se ta ljubav i nastavi. – rekli su Zdravko Sunara i Ivo Jagnjić, poznati dvojac grupe Dalmatino.

 

Ulaznice kupite preko sustava Eventim.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com