Mozartine uspješnu godinu završavaju u Lisinskom s čak tri koncerta u dva dana !

Nakon niza održanih koncerata po čitavoj Lijepoj našoj, Pjevački studio Mozartine privodi svoju koncertnu turneju vrhuncu pa će tako održati nekoliko nastupa na domaćem terenu i to u Lisinskom gdje su u samo pet dana rasprodana dva koncerta!

Iz istoga razloga nadodan je i treći termin za koji su karte već gotovo nestale!

Zborovi Pjevačkog studija Mozartine: Djevojački zbor Mozartine, te Dječji zborovi Scarlattine, Raveline, Chopinine i Papandopuline održat će prvi dio događanja u sklopu ciklusa „Božić s Mozartinama“ u srijedu, 19.12. u 18 sati.

Drugi dio koncertnog događanja „Božić s Mozartinama“ održat će zborovi BoysVoice, Musical zbor Webber, Djevojački zbor Mozartine, te Dječji zborovi Scarlattine i Schubertine u srijedu, 19.12. u 20 sati.

Božićna čarolija nastavlja se i dan kasnije, u četvrtak, 20.12. u 20 sati, kada će zborovi BoysVoice, Musical zbor Webber, Djevojački zbor Mozartine, te Dječji zborovi Papandopuline, Vivaldine i Bachovine održati zadnji dio koncertnog događanja „Božić s Mozartinama“.

Na repertoaru zborova naći će se blagdanske skladbe iz Hrvatske i svijeta kojima će Pjevački studio Mozartine Zagrepčanima na prigodan način zaželjeti Sretan Božić. Na glasoviru će zborove pratiti pijanist Ivan Pernicki.

Pjevački studio Mozartine osnovan je 1999. od kada se sustavno širi, te danas ponosno broji čak 9 dječjih zborova na 7 različitih lokacija u gradu Zagrebu, Djevojački zbor, kao i zbor bivših članica okupljenih pod nazivom Ex Mozartine. Mozartine iza sebe, zajedno sa svojom dirigenticom Ivom Majcenić imaju brojne svjetske turneje (New
York, Stockholm, Paris, London, Oslo, itd.), kao i uspješne suradnje s brojnim domaćim i stranim glazbenicima poput Damira Urbana, Olivera Dragojevića, grupe TBF, Psihomodo Pop i Dionne Warwick.

Sljedećih tjedana dječji zborovi ovog pjevačkog studija nastupit će i u Općini Ljubeščica, na dan 07.12. gdje će božićnu čaroliju prenositi dječji zborovi Schubertine i Bachovine, te zbor dječaka BoysVoice, dok će tjedan dana kasnije, 14.12.u Općini Kalnik zapjevati Dječji zborovi Scarlattine i Papandopuline!

Prepustite se groznici božićnog duha uz koncerte Pjevačkog studija Mozartine u Lisinskom!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com