Drugi Croatia International Choir Festival u Zagrebu od 2. – 5. srpnja 2019. u Zagrebu!

Poziv za sudjelovanje na besplatnim koncertima i seminaru za sve profesore glazbe, dirigente i zainteresirane glazbenike

Budite dio još jedne fantastične glazbene priče koju nam donosi Pjevački studio Mozartine!

S ponosom vam predstavljamo drugo izdanje Međunarodnog Festivala Zborova pod nazivom Croatia International Choir Festival koje se održava od 02. srpnja – 05. srpnja 2019. godine u Zagrebu. Na Festivalu će sudjelovati zborovi iz Zagreba, Rijeke, te iz Bosne i Hercegovine, SAD-a, Kanade i Australije.

Program festivala počinje dolaskom zborova u Zagreb 02.07.2019.
Već sljedeći dan u srijedu *03.07. zborovi održavaju samostalne koncerte u  zagrebačkoj Bazilici Srca Isusova u Palmotićevoj ulici gdje će izvoditi svoj program.

U Bazilici Presvetog Srca Isusova održat će se koncert u 17 sati gdje će nastupiti – Boston City Singers i Choir Southland, a u 20 sati možete poslušati „Chorale“ from the BC Boys Choir, Vancouver Island Choir i muški vokalni ansambl „Iosephus.“

U četvrtak, 04.07. održat će se revijalni večernji koncert u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa na MUZIČKOJ AKADEMIJI u Zagrebu s početkom u 20:00 sati.>

Tijekom večeri izmjenjivat će se vrhunski ansambli iz cijelog svijeta koji s nestrpljenjem iščekuju nastupiti pred zagrebačkom publikom.Vidjet će te tako nastup naših dječaka iz zbora BoysVoice, Trisagion i MVA Iosephus također iz Hrvatske, VA Arabeske iz susjedne nam BiH, Boston City Singers iz Amerike, kao i tri zbora iz Kanade – A Cappella Plus, „Chorale“ from the BC Boys Choir, Vancouver Island Choir te Southland zbor iz Australije.

Važno je napomenuti kako je ulaz na sve koncert slobodan, dok za Gala koncert 04.srpnja je potrebno zatražiti besplatne pozivnice koje se mogu dobiti na mail adresi [email protected].

Istog tog dana u popodnevnim satima između *15 – 16.30 sati na Muzičkoj akademiji održat će se i seminar za sudionike Festivala koji će voditi prof. Robert Homen na engleskom jeziku zbog puno stranih sudionika, te pozivamo sve zainteresirane voditelje ansambala, dirigente, profesore glazbe i slično da pošalju zahtjev za sudjelovanje na ovom iznimnom seminaru o vokalnoj tehnici, koji je za sve sudionike besplatan.

Za vrijeme svog boravka u Zagrebu sudionici Festivala će imati prilike upoznati grad i njegovu povijest i kulturu kroz organizirano razgledavanje.

Croatia International Choir Festival ove godine doživljava svoje drugo izdanje, a zamišljen je kao godišnje događanje koje će ugostiti zborove iz Europe i svijeta.

Podsjećamo kako je ulaz na sve koncerte tijekom Croatia International Choir Festivala slobodan i pozivamo vas da se odazovete u što većem broju!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com