Čuda postoje, a jedno čudo napravili su sopranistica Barbra Garić i Siniša Vuco

Uvijek su najzanimljivije one nespojivo spojive suradnje.
Ovog prosinca, ma ove godine dogodilo se čudo.

Naime, ostvarila se jedna suradnja čiji će te spoj imena pročitati dva puta kako bi provjerili da ste dobro pročitali.

Sopranistica Barbra Garić i Siniša Vuco povezala je obrada svjetskog božićnog hita ‘White Christmas’.
Dalmatinac kojeg smo navikli slušati u drugačijoj interpretaciji iznenadit će vas novom pjesmom, koju je nimalo na svoj način izveo s priznatom sopranisticom Barbrom Garić.

 

 

– Svakako se moram zahvaliti Siniši Vuci jer je pristao snimiti božićni duet sa mnom, odvojenom vremenu za snimanje spota, ali i isto tako velika hvala uvaženom Toniju Lassanu, na odličnom aranžmanu. – rekla je Barbra Garić.

Barbra svakog prosinca publiku daruje prigodnim koncertom pa tako poziva i ove godine sve da joj se pridruže na božićnim koncertima.
– Siniša Vuco će mi se pridružiti na božićnim koncertima zajedno s kolegicama Brankom Plestina Stanić i Nedom Aleksić Pejković, pijanistom Dujom Blaškovićem, te novinarom Denisom Šabićem. Koncert će se održati 17.12. u Trilju (Kino dvorana), 20.12. u Imotskom (Pučko otvoreno učilište), 21.12. u Splitu, 26.12. u Makarskoj (Božićni grad). – najavila je Barbra.

Osim po predivnom glasu, divnim koncertima u prosincu, Barbra Garić je poznata i po svojoj humanosti te svake godine jedan dio iznosa svojih koncerata namjeni za one kojima je pomoć najpotrebnija. A tako će biti i ovaj put jer je svjesna koliko je bitno među ljudima širiti pozitivan i vedar duh, toplinom oko srca i vjerom da svi budemo jedni uz druge.

– Pozvala bih sve, a pogotovo one najmlađe da dođu na koncerte i uživaju u čaroliji “Božićne bajke”, te da se tako polako pripreme za rođendan kralja. I ovi koncerti imaju humanitarnu notu, tako da će jedan dio sredstava biti doniran najpotrebnijima u gradovima održavanja koncerata. – dodala je Barbra.

– Nemojte prestati vjerovati, jer tko u čuda vjeruje, taj čuda i stvara! Budite slika onoga što želite gledati oko sebe. Želim vam svako dobro i sve najbolje! – za kraj je dodala.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com