DALMATINO nakon dvadeset godina karijere prvi puta ispunit će sebi i publici veliku želju

Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine proslavili prvih 20 godina grupe koja iza sebe danas ima zavidan broj uspjeha, te zaista impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu.

Prvi album izdali su 2001., Cukar i sol, osvojili su Porina za novog izvođača godine, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Uspjehe nastavili nizanjem zlatnih i srebrnih ploča, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista, danas su već dio opće pop kulture. U Novu 2022. godinu band ulazi sa željom da i dalje budu koncertno aktivni, te da pritom posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva.

Shvatili su da je idealno vrijeme da već na samom početku 2022. godine ostvare svoje dvije, do sada neispunjenje želje.
U svojih dvadeset godina itekako bogate karijere prvi puta će nastupiti u KD Lisinski – 17.2., a 21.4. i u splitskoj Dvorani Gripe.

Koliko sami željno iščekuju posebno ta dva nastupa, njihovo uzbuđenje dijeli i publika koja će ih rado doći poslušati na mjestima, na kojima su odavno zaslužili nastupiti.

17.2.2022. – KD Lisinski, Zagreb
https://ulaznice.hr/web/event/1/33575

21.4.2022. Dvorana Gripe, Split
https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/dalmatino-split-dvorana-gripe-575340/event.html

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com