DALMATINO pri vrhu liste izvođača s najviše prodanih ulaznica u 2023. godini i jednom od najboljih pjesama najavljuje koncert za zaljubljene

Grupa Dalmatino opako ruši sve pred sobom, bilo da se radi o rasprodanim koncertima u sportskim dvoranama ili Arenama ili da se pak radi o priznanju za najbolju pjesmu. Posljednje dvije godine slobodno možemo nazvati njihove najbolje godine u karijeri, koje su obilježili s tri rasprodane KD V. Lisinski, rasprodanom Arenom Zagreb i Varaždin, dva puta splitskim Gripama pa zatim i rasprodanom pulskom Arenom.

Osim toga, ovih dana struka je odabrala i u kategoriji Pjesma godine ovogodišnjeg Porina kako je upravo njihova pjesma ”Fala Bogu, sritna zvizdo” proglašena za jednu od najboljih pjesama prošle godine.

Na pitanje kako stižu biti uspješni na svim poljima dečki su odgovorili – ‘ne radimo probe’.
– Toliko puno sviramo, toliko puno nastupamo pa smo već toliko uigrani, a uz našu publiku koja s nama na koncertu otpjeva skoro cijeli koncert, nema ni potrebe za dodatnim pripremama. – kroz smijeh je rekao poznati dvojac, Ivo i Zdravko iz Dalmatina.

Nastavak redanja ovih povijesnih trenutaka za grupu Dalmatino dogodit će se i 17.2.2024., u Crikvenici gdje vas pozivaju na koncert zaljubljenih.

Karata još ima preko sustava Eventim, a vi po svoju požurite na vrijeme i budite dio njihovog uspjeha !

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com