DALMATINO u mjesecu zaljubljenih na velikom koncertu u Crikvenici, 17.2.2024.

Možda nisu pogodili baš na sam dan zaljubljeni, ali kada je u pitanju grupa Dalmatino, to je najmanje bitno.

Dan prije ili poslije, važno je samo najaviti veliki koncert grupe Dalmatino, koja 17.2.2024., stiže u Crikvenicu, gdje će u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica, ponoviti istu priču kao i prošle godine.

Rasprodani prošlogodišnji koncert, odličan je poziv za na vrijeme kupiti ulaznicu, koja je od danas u prodaji preko sustava Eventim.

– Živimo svoj hobi i to je neopisivo lipo. – tada su Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara najavili koncert u Crikvenici. Sada ostaju pri ovoj izjavi, ali dodaju – Crikvenica, ponovimo isto ko i lani. – 

Unazad dvije godine grupa Dalmatino svojim pjesmama, koncertima, na glazbenoj sceni pozicionirala se kao grupa čiji su koncerti unaprijed rasprodani.

U dvadeset godina dugoj karijeri zasluženo su došli do tog statusa, a pri tom ostavši skromni kao i s početka karijere, osvajaju srca i nove publike.

Ne propustite koncert grupe Dalmatino koji će se 17.2.2024., održati u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica i započnite drugu godinu odličnom atmosferom uz već poznate hitove.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com