Humanitarni koncert za podršku djeci s posebnim potrebama!

Svakodnevno se susrećemo s toplim ljudskim pričama, a posebno smo osjetljivi na one u kojoj možemo pomoći onima kojima je najpotrebnije.

Udruga UNUO posljednjih 12 godina intenzivno radi na pomicanju granica koje je društvo nametnulo samo sebi kada je riječ o mogućnostima i doprinosu koje mogu dati osobe s invaliditetom, demarginalizaciji i stvaranju društva jednakosti.

Kako bi još više ukazali na probleme osoba s invaliditetom, organizirali su humanitarni koncert 26. rujna u 18:42 u Kaštel Kambelovcu.
Na koncertu će nastupiti sopranistica Barbra Garić, magistrica ekonomije i solo pjevanja te renomirani pijanist Mario Čopor s Muzičke Akademije Sveučilišta u Zagrebu. Mario je istaknuti umjetnik koji je kao i sopranistica Barbara, veliki zaljubljenik u glazbu. Na programu su popularne operne arije koje su skladali velikani Mozart, Verdi, Dvorak, Puccini.

 

 

Želja im je uključiti što veći broj dionika koji bi pomogli u pružanju financijske pomoći i potpore u edukaciji osoba s invaliditetom, djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te djeci i mladima u nepovoljnom položaju u ugostiteljstvu. Misija im je širiti svijest o vlastitom napretku, svijest o međuljudskim odnosima i o različitosti društva u kojem živimo.

Njihov cilj je sakupiti 140 000kn, a uzimajući u obzir situaciju u kojoj se svi nalazimo, zahvalni su na svakoj donaciji,bez obzira na iznos.
Plaćanje ide na udrugu UNUO HR4924840081502008577.

Kažu kako su djeca naša budućnost i da na njima počiva svijet. Stoga, neka se svatko na svoj način i koliko može udruži u sinergiji činjenja dobra!
Udruga UNUO se unaprijed zahvaljuje svima i poziva vas da im se pridružite u ovoj akciji te u dobrom raspoloženju uz prekrasnu glazbu učinite i dobro djelo.

Vidimo se u Kaštel Kambelovcu!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com