Budite dio još jednog besplatnog seminara u Vrgorcu  !

Nakon što u subotu održe edukativni seminar u Splitu, dan nakon, 2. prosinca slijedi još jedan besplatni glazbeni seminar u OŠ Vrgorac u organizaciji Glazbenog centra Papandopuline i Grada Vrgorca.

Jesen je u punom jeku, a pjevački studio Mozartine neumorno radi te nam donosi nove, zanimljive projekte pa je tako i ovaj besplatni seminar odlična priliku za saznati sve novitete iz svijeta glazbe. Ovu jedinstvenu glazbenu priču će vam predstaviti stručni voditelji iz Mozartina koji djeluju u Zagrebu, a dio su renomiranog Pjevačkog studija koji je aktivan već godinama na području grada Zagreba.

Prijave su u tijeku i možete ih slati na [email protected], a na seminar su dobrodošla djeca i mladi s područja grada Vrgorca.

Seminar je besplatan za sudjelovanje te je otvoren za prijave djeci i mladima. Na seminaru će se raditi na pjevačkoj tehnici, a ujedno će se usmjeriti na interpretaciju glazbenih primjera iz klasičnog zborskog repertoara, u svrhu poticanja djece i mladih na pozitivne aktivnosti i bavljenje glazbom.

Prijavite se na vrijeme i pratite Mozartine na njihovoj web i Facebook stranici!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com