Pjevački studio Mozartine ponovo u Iloku!

Pjevački studio Mozartine u nedjelju ponovo dolazi u Ilok.

U Iloku su Mozartine već oduševile publiku koncertom koji su održale u studenom 2018. u crkvi sv. Ivana Kapistrana, a sada se vraćaju s novim repertoarom, ali i edukacijskim seminarom za sve koji žele jednog dana pjevati kao one.

Nakon uspješne obljetničke 2019. godine, Mozartine u novu godinu kreću s novim planovima, te ih već krajem siječnja čeka ova nova glazbena avantura.
U nedjelju 26. siječnja održat će seminar za djecu i mlade s područja Grada Iloka u 9 sati u Osnovnoj školi Julija Benešića.

Na seminaru će stručni voditelji iz Pjevačkog studija sa svim zainteresiranim sudionicima školske dobi raditi na osnovama tehnike pjevanja, pjevačkog disanja, te pjevačke interpretacije. Sve to odmah će primijeniti i u praksi pjevanjem primjera iz glazbene literature. Nakon seminara, u 11 sati, Djevojački zbor Mozartine održat će koncert u prostoru škole pod dirigentskom palicom svoje dugogodišnje dirigentice Iva Majcenić i uz klavirsku pratnju Lorene Deidda.

Za sve koji još nisu upoznati s aktivnostima ovog pjevačkog studija, treba reći kako je Pjevački studio Mozartine najveći studio ovakvog tipa u Hrvatskoj, ali i šire, te u njemu djeluje 10 zborova za djecu i mlade. Djevojački zbor Mozartine kao najdugovječniji sastav ovog studija proputovao je čitavu Hrvatsku i svijet, te nastupao u Parizu, Londonu, New Yorku, Oslu, Amsterdamu, Chicagu, Stockholmu i brojnim drugim svjetskim metropolama. Bivše članice studija okupljene su pak u sastav Ex-Mozartine, poznat po uspješnim suradnjama s nekim od najvećih lica domaće estrade poput Damira Urbana, Nene Belana, Vatre, Psihomodo Popa, TBF-a, Gibonnija, Olivera, da nabrojimo samo neke.

Zato ne propustite čuti što su vam spremaju ovu nedjelju u Iloku!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com