Pjevački studio Mozartine ponovo u Đakovu!

Pjevački studio Mozartine u nedjelju ponovo dolazi u Đakovo.
U Đakovu su Mozartine već oduševile publiku koncertom koji su održale u studenom 2018. u katedrali sv. Petra, a sada se vraćaju s novim repertoarom.

Nakon uspješne obljetničke 2019. godine, Mozartine u novu godinu kreću s novim planovima, te ih već krajem siječnja čeka ova nova glazbena avantura.
U nedjelju 26. siječnja održat će besplatni koncert za sve zainteresirane odmah nakon večernje mise u katedrali sv. Petra u Đakovu s početkom u 19 sati pod dirigentskom palicom svoje dugogodišnje dirigentice Ive Majcenić, te uz klavirsku pratnju Lorene Deidda.

Na njihovom će se repertoaru naći neka od najvećih skladateljskih imena klasične glazbe, poput Mozarta čije ime i nose, te Pergolesija, Hatzea i Straussa.

Za sve koji još nisu upoznati s aktivnostima ovog pjevačkog studija, treba reći kako je Pjevački studio Mozartine najveći studio ovakvog tipa u Hrvatskoj, ali i šire, te u njemu djeluje 10 zborova za djecu i mlade. Djevojački zbor Mozartine kao najdugovječniji sastav ovog studija proputovao je čitavu Hrvatsku i svijet, te nastupao u Parizu, Londonu, New Yorku, Oslu, Amsterdamu, Chicagu, Stockholmu i brojnim drugim svjetskim metropolama.

Bivše članice studija okupljene su pak u sastav Ex-Mozartine, poznat po uspješnim suradnjama s nekim od najvećih lica domaće estrade poput Damira Urbana, Nene Belana, Vatre, Psihomodo Popa, TBF-a, Gibonnija, Olivera, da nabrojimo samo neke.

Zato ne propustite čuti što su vam spremaju ovu nedjelju u Đakovu!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com