Pjesma „Ružmarin“ grupe Tragovi pronašla put do HR Top40!

Dečki iz grupe Tragovi zaista imaju razloga biti sretni i ponosni na uspjehe koje nižu. Njihov aktualni singl „Ružmarin“ u vrlo kratkom roku se našao na HR Top40 najemitiranijih singlova te je tako još jednom osvojio srca radijskih etera i mnogobrojne publike.

„Ovo je jako lijepa vijest za početak tjedna! Sve naše pjesme su se našle na listi najemitiranijih singlova po svom izlasku i moramo priznati da nam je to dodatni vjetar u leđa. Drago nam je što smo ostvarili odličnu suradnju s agencijom Hamar Media te se nadamo da ćemo i dalje zajedničkim snagama nastaviti bilježiti fantastične rezultate. Po prvim reakcijama i komentarima publike i po velikom broju pogleda na YouTubeu u tako kratkom razdoblju drago nam je da su i radijski urednici prepoznali pjesmu. Zaista smo sretni kada čujemo pozitivne komentare na našu pjesmu, a mi s nestrpljenjem iščekujemo svaki novi nastup kako bismo ju uživo izveli i dijelili odličnu energiju s publikom.“

 

 

Novi singl „Ružmarin“ okupio je iskusnu ekipu s kojom ovaj mladi bend vrlo rado surađuje još od samih početaka. Na glazbi je radio Denis Dumančić, tekst je pisao Fayo, dok su za aranžman i produkciju zaslužni Marko Milatović i Vladan Popović Pop (Popmark studio), kao i za mix i mastering.

Za jaku i upečatljivu priču u spotu dodatno su se pobrinuli profesionalni glumci Katarina Šestić, Vedran Dakić i Lino Brozić koji su odradili vrhunski posao i iznijeli snažnu emociju, a vješto oko redatelja Marka Zeljkovića – Zelje još je jednom zabilježilo i one najsitnije detalje koje ova pjesma nosi.

Prepun je raspored ovim momcima koji sa svakim svojim koncertom šire bazu obožavatelja i dijele pozornicu s najvećim glazbenim imenima iz Hrvatske i regije kao što su Željko Bebek, Jole, Željko Joksimović i mnogi drugi.

Nedavno su nominirani za prvu regionalnu glazbenu nagradu MAC u kategoriji „Pop Numera Bend“ te su od ukupno 60 nominiranih prošli u drugi krug i sada su izabrani među 15 najboljih i na putu su prema dodjelama gdje se bore za ovu prestižnu nagradu.

Uskoro će Tragovi objaviti i svoj album prvijenac, a dok čekamo na njega, zagrijavamo se u ove hladne dane s aktualnim singlom „Ružmarin.“

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com