Beatles Revival Orchestra: Happy Birthday, Sgt. Pepper – Zadar, 26.08.2017.

Nakon spektakularnog koncerta koji se krajem svibnja održao u KD V. Lisinski, Beatles Revival Orchestra nastavljaju dalje pa će tako vječne hitove Beatlesa predstaviti i Zadru, u subotu, 26. kolovoza na Trgu Petra Zoranića!

Riječ je o zajedničkom projektu Studija Maraton, Baba Productions i Hamar Media koji je pokrenut na inicijativu jednog od najdugovječnijih europskih tribute bendova, riječkog The Beatles Revival Band.

Povodom pedesetog rođendana kultnog albuma “Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band”, Olja Dešić, aranžer i producent – i sam nekadašnji član The Beatles Revival Banda te veliki ljubitelj Beatlesa, posebno je za ovu priliku okupio Beatles Revival Orchestra koji će se pokloniti legendarnom albumu, ali i ostalim hitovima poput Hey Jude, Something, Let it be, All you need is love i drugima.

Glazbeni kritičar Hrvoje Horvat svibanjski je koncert u Lisinskom proglasio jednim od najboljih koncerata godine, a priznanje je stiglo i od britanskog ambasadora Andrewa Dalgleisha.

– Kao što je veleposlanik Velike Britanije u Hrvatskoj Andrew Dalgleish mogao biti ponosan na domete britanskog pop-kulturnog utjecaja i izvoza u svijet, tako smo i mi mogli biti zadovoljni mega programom koji je Beatles Revival Orchestra s gostima besprijekorno posvetila jednom od najznačajnijih repertoara u povijesti rocka i albumu „Sgt. Pepper“. Kao i činjenicom da smo bar u nečemu – naklon glazbenicima – na istoj valnoj duljini i sličnih mogućnosti kao i oni „vani“. Dapače, bila je riječ o jednom od najboljih ovogodišnjih koncerata, na kojem je domaći glazbeni talent frcao na sve strane i stao uz bok onim luksuznim svjetskim izvedbama nekog albuma od Londona do Los Angelesa. – napisao je Hrvoje Horvat.

26.8.2017. u Zadru, na Trgu Petra Zoranića, ponovit će se ovaj spektakularni program kojem će se priključiti i zadarski band Songbusters u svojim izvedbama glazbe Beatlesa. Orkestar će biti sastavljen većinom od članova Zadarskog komornog orkestra i gostujućih glazbenika, uz posebno gostovanje vokalnog sastava A.K.A. Crescendo, solista Elene Stelle, genijalnog mladog gitariste Frana Živkovića te mlade pjevačke nade Nike Pastuović.

Program organizira Turistička zajednica Grada Zadra.
Kako je bilo u Lisinskom pogledajte ovdje:

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com