Marko Košutić surađivao je s mnogih glazbenim zvijezdama, a sada predstavlja svoju autorsku pjesmu

Školovani glazbenik, koji svira gitaru i klavir, pjeva već dugi niz godina, a u posljednje vrijeme i njegovo kantautorstvo nailazi na odlične komentare.
Njegovo ime je Marko Košutić i pod aranžerskom palicom Miroslava Lesića Lesique, predstavlja svoju novu pjesmu ‘Daj mi svoju ruku’.

 

 

Kao solista nastupio je na brojnim festivalima, surađivao s Tamburaškim orkestrom HRT-a i dirigentom Sinišom Leopoldom, s kojim je snimio i nekoliko legendarnih starogradskih pjesama.

Iako je primio mnogobrojne pohvale za svoj rad vezan uz starogradske pjesme, pop glazba mu je ipak malo bliža, a tu se odlično snašao i kao autor svojih pjesama.
Na posljednjoj pjesmi odlučio je proširiti svoj tim suradnika, te je tako za aranžman ostvario suradnju s Miroslavu Lesiću Lesique, s kojim i na novoj pjesmi ‘Daj mi svoju ruku’ nastavlja suradnju, a za svog diskografa i agenciju za promociju odabrao je Hamar Mediju.

Surađivao s producentom Nikšom Bratošem, snimao prateće vokale za mnoge naše poznate izvođače, poput Tonija Cetinskog, Gorana Karana, Zdravka Čolića, Kemala Montena, Zlatne Dukate, Kiću Slabinca te svoj glas dalje razvijao i usavršavao na Masterclassu by J. Houdek.

Također je zanimljiva informacija kako je autor pjesme ‘Podravina moja spi’, s Porinom nagrađenog albuma ‘Izmiješane boje’, Ivane Vrdoljak Vanne.

Foto: Dubravko Zagorščak

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com