Završen je još jedan seminar pjevačkog studija Mozartine u općini Ljubešćica!

U vikendu iza nas održan je još jedan uspješan glazbeni seminar za djecu i mlade s područja Općine Ljubešćica pod stručnim voditeljstvom studija Mozartine i u organizaciji glazbenog centra Papandopuline u suradnji s Općinom Ljubešćica i OŠ Ljubešćica.

Cilj ovih besplatnih seminara je educirati i motivirati djecu i mlade iz općina i gradova u kojima imaju manje mogućnosti i kojima je manje dostupno učiti i razvijati svoj talenat, nego recimo u Zagrebu.

Djecu se usmjerava na koji način koristiti glas, postavljati ton, daju im se smjernice za kako postati boljim pjevačem, rad na dijafragmi, tehnici pjevanja, do sve sitnijih glazbenih tajni i detalja. Osim kroz edukaciju, dio seminara odvija se na samim primjerima, gdje stručni voditelj obrađuje konkretne glazbene primjere te usmjerava i pjevače, ali i zborovođe, učitelje koji rade glazbeni program u školskom programu i sl. koji način interpretirati i obraditi skladbu, na koji način animirati pjevače te kako kvalitetno izvesti određenu kompoziciju.

Na seminaru u općini Ljubešćica koji je organiziran u dvorani OŠ Ljubešćica sudjelovalo je desetak djevojčica i dječaka školske dobi koji su aktivno i s velikom pozornošću sudjelovali u predavanju te su upijali nova znanja.

Na samom kraju seminara naučili su i nekoliko glazbenih primjera s pokretima te su primili Potvrde o sudjelovanju na ovoj glazbenoj edukaciji. Ovo nije jedni besplatni seminar koji će se održati u narednim tjednima. Pjevački studio Mozartine aktivno će provoditi ovakve i slične programe osim u Zagrebu i u brojnim drugim općinama i gradovima.

Ako želite iskustiti nešto ovako pozitivno i poučno pratite i vi Mozartine na njihovoj web i Facebook stranici te se prijavite ako se seminar održava u vašoj okolici!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com