„Ti, još uvijek“ nisi čuo odličan novi singl Stefany?

Uvijek zanimljiva i vokalno uvjerljiva, Stefany nam predstavlja svoj novi singl „Ti, još uvijek“.
Nakon odličnih reakcija na prošli singl „Znam te“ koji je osvojio radijske etere i publiku, nastavlja odličan niz sa svojim već provjerenim timom.

Autorica pjesme je Ines Prajo, tekst je napisala Arijana Kunštek, za glazbenu produkciju je zaslužan Tihomir Preradović, a za snimku Leonora Lučić. Fotografirala je Maja Stevanović, za frizuru su se pobrinuli u studiju Lady, a u ulozi modela se našao Siniša Hauselmaier.

 

 

Svoje zadovoljstvo suradnjom i pjesmom Stefany je opisala: „Iako je pjesma po svom sadržaju i muzičkom izričaju prilično zahtjevna, istovremeno je vrlo pjevna i razumljiva.
“Ti, još uvijek”, priča je o čežnji, mladenačkom zanosu prepunom emocija zbog trenutno neostvarene ljubavi… O ljubavi koja traje i staje pa opet traje u srcu.“

Spot za pjesmu je snimljen u njezinom voljenom gradu Rijeci uz pomoć njezinih dragih roditelja i prijatelja te cijenjene redateljice Kristine Barišić koja je savršeno zaokružila cijelu priču.

Na samom kraju Stefany je dodala: „Iskreno vjerujem da će pjesma naći put do srca kako mlade tako i nešto ozbiljnije publike.“

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com