Neka ovo bude „Između nas“, zamolio nas je Mateo Pilat!

Mateo Pilat, mladi i talentirani istarski glazbenik svoje pjevačke sposobnosti pokazao je još u prvoj sezoni glazbenog showa „The Voice“ gdje je u timu Jacquesa Houdeka pokazao svu svoju raskoš i muzikalnost. Nakon nekoliko odličnih singlova, predstavlja nam novi spot i singl za pjesmu „Između nas“.

 

 

Autorica glazbe je Ines Prajo, tekst potpisuje Arijana Kunštek, aranžman, spot je nastao pod producentskom palicom Kristine Barišić. Sve je snimao Damir Jevtić, a za šminku je zaslužna Romana Poropat.
Nakon bajkovite obrade pjesme „Ma kog me Boga za tebe pitaju“ shvatili su da je taj zvuk ono što žele postići u idućim pjesmama, a novi singl „Između nas“ je upravo ostvario tu zamisao.

 

Svoje oduševljenje Mateo nije skrivao, a evo kako je i komentirao novi singl: „Čini mi se da sam takvu pjesmu sanjao i silno priželjkivao. Kao i uvijek, govori o ljubavi, ali nekako višesložno, nije to samo priča o dvoje ljudi i relaciji među njima- svakodnevno se u svojim relacijama s ljudima preispitujemo, čudimo, razočaravamo ili ne… Sam naslov govori da tu i nije baš riječ o odustajanju niti žalopojki, sve ostaje između nas, ne moramo naširoko govoriti niti povlačiti radikalne poteze, ali, eto, neke stvari su takve kakve jesu i u određenom trenutku su prepoznate. Cijela pjesma, od glazbe, teksta, aranžmana i produkcije, ima tu neku nostalgičnu, vrlo intimnu atmosferu i mislim da bih u budućnosti želio pjevati takve stvari , bliske su mom temperamentu i emocijama. Vjerujem da će pjesma zaživjeti i da će se mnogi prepoznati u njoj, pa s koje god strane te priče bili.“

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com