Prava glazbena poslastica u Vrbovcu!

Uvijek se nešto dobro sprema u Studiju Mozartine!
Članovi Studija Mozartine neumorno rade na novim projektima i donose nam fantastične nastupe sa svojim zborovima pa će nas tako još jednom oduševiti koncertom zborova djevojčica Schubertine i Vivaldine kao i nastupom zbora dječaka BoysVoice u Vrbovcu u petak, 5. travnja 2019. u 19:00 sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec.

Ovo je prava prilika da čujete i vidite kako izgleda kada djevojčice i dječaci dječjih zborova udruže snage!

Pridružite se koncertu Schubertina i Vivaldina te zbora dječaka BoysVoice pod vodstvom dirigentice Martine Divjak i Mateje Škaro te korepetitorice Virne Kljaković.

Najstariji zbor je dječji zbor Schubertine, koji je osnovan u listopadu 2010. godine kao treći podmladak Djevojačkog zbora Mozartine, okuplja djevojčice od 6 do 12 godina. Najčešće izvode skladbe klasične glazbe poznatih hrvatskih i inozemnih skladatelja koje su primjerene dobi djece. Dječji zbor Vivaldine osnovan je u listopadu 2015. godine kao peti podmladak Djevojačkog zbora Mozartine, a okupljaju djevojčice od 6 do 12 godina. Zbor dječaka BoysVoice osnovan je u listopadu 2017. godine kao prvi dječački zbor u sklopu Pjevačkog studija Mozartine, a okuplja dječake od 6 do 14 godina.

Na repertoaru zbora nalaze se prigodne klasične skladbe te pop-rock obrade.

Pratite Pjevački studio Mozartine na Facebook stranici https://hr-hr.facebook.com/choir.mozartine.croatia/

Vidimo se na koncertu dječjih zborova Schubertine, Vivaldine i BoysVoica u Vrbovcu u petak, 5. travnja 2019. u 19:00 sati u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec.

Koncert organiziraju Glazbeni centar Papandopuline i Pučko otvoreno učilište Vrbovec.

Ulaz slobodan!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com