PLAYOUT MUSIC SERVICE – servis za odličnu glazbu!

Iako je već pune dvije godine na glazbenom tržištu, servis Playout Music Service, agencije Hamar Media bilježi izniman uspjeh u korištenju i veliku posjećenost kako u Hrvatskoj tako i diljem regije – u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

 

 

Nekoliko stotina registriranih korisnika ! 
Već od samih početaka ovaj je sustav u samo četiri mjeseca njegova predstavljanja imao više od sto registriranih korisnika, a danas, nakon dvije godine, broji nekoliko stotina.

– Putem našeg Playout Music Servisa uspjeli smo promovirati nekoliko stotina pjesama, a iz dana u dan raste i broj korisnika koji su prepoznali ovaj iznimno učinkovit i kvalitetan servis, pomoću kojeg mogu promovirati svoje pjesme i približiti se radijskim postajama i publici.  Korisnici servisa su izvođači, autori ali i urednici mnogih radio postaja, a upravo za sve njih je i osmišljen. – rekla je Lida Hamar Paladin, direktorica agencije i diskografske kuće Hamar Media.

 

 

Podsjetimo, agencija Hamar Media drži pod svojim okriljem široku paletu izvođača različitih žanrova o čijim pjesmama posebno brine kroz promociju, marketing i medijske aktivnosti. Takvim pristupom te kontinuiranim radom, agencija je razvila odličan odnos s mnogim radio postajama, kao i s urednicima.

Upravo iz tog razloga, agencija je osmislila platformu koja bi radio postajama trebala omogućiti lakše praćenje novosti izvođača, aktualnih singlova, organizaciju radijskih premijera, ekskluzive, bazu aktualnih pjesama te novosti o pojedinim izvođačima na centralnom mjestu. Sve to na jednom mjestu !

Playout Music Service je platforma koja je namijenjena prvenstveno urednicima i voditeljima radio postaja, a stvorena je s ciljem da osigura centralni i uniformirani pristup informacijama vezanim za pjesme, izvođače i autore.

Platforma je dostupna uvijek, u bilo kojem trenutku, a informacije se spremaju na centralni server koji garantira dostupnost usluge, ali i osigurava sigurnost podataka i korisnika. Među ostalim sadržajem platforma prikazuje i sadržaj koji je dostupan široj publici, a sastoji se od najava, fotografija i ostalih informacija.

 

Važan dio platforme je i individualizirani sadržaj koji je dostupan radio postajama kreiranjem korisničkog računa te prijavom na platformu.

– Početkom godine započinjemo nadogradnju servisa jer želimo novim alatima pružiti dodatne mogućnosti. Jako puno ulažemo u taj servis i njegovu nadogradnju jer smatramo da je bitno da svojim korisnicima ponudimo alat koji će redovito koristiti, baš kao i sada. Tim više kada vidimo koliko ima smisla to što smo napravili.- dodala je Lida.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com