Pjesma Maligana “Tisuću milja” je novi ulaz na HR TOP 40!

Novi projekt Maligani iza kojeg stoji dobro nam znani Nikola Bosilj iz Mejaša u nešto manje od mjesec dana se sa svojim prvim singlom “Tisuću milja” našao na nacionalnoj top ljestvici najemitiranijih singlova HR Top 40.

 

 

S obzirom na to da im je ovo prvi zajednički singl i početak rada na novom projektu i sam pjevač Maligana, Aleks Težak, nije mogao sakriti oduševljenje:
„Ne mogu riječima opisati koliko sam sretan i pozitivno iznenađen što je pjesma ušla na nacionalnu top listu, ovo je zaista odličan početak, vjerovao sam u pjesmu i dogodilo se ono što sam najviše želio. Sretan sam kada čujem kolege glazbenike kako sviraju našu pjesmu na svadbama i zabavama. Ovo je zaista iznad svih očekivanja. Tom prilikom zahvaljujem se svim glazbenim urednicima i publici koji su pjesmu prepoznali i osjetili tu energiju koju ona nosi. Hvala od srca!“

Podsjećamo kako je glazbu i tekst za pjesmu “Tisuću milja” pisao Nikola, a za aranžman i produkciju zaslužan je Branimir Mihaljević. Pjesmu prati i zanimljiv spot u kojem glavne uloge imaju prekrasna mlada voditeljica Elena Jung i Mitja Grager, a osim Nikole iza kamere je stajao i Fran Dobrenić.

Ovo je svakako jedan divan početak suradnje s agencijom Hamar Media, čijoj su kući Maligani poklonili svoje povjerenje, a ono je ubrzano i itekako dobro opravdano.

Začetnik ideje Nikola nam je ranije otkrio kako je sve počelo: “Već duže vrijeme se u meni razvijala ideja za ovaj projekt, ali valjda je trebalo proći dovoljno vremena da stvari sjednu na svoje mjesto. Osim što sam do sada uz Denisa Dumančića pisao pjesme za Mejaše i druge izvođače, odlučio sam publici predstaviti Maligane za čijeg sam pjevača odabrao Aleksa Težaka za kojeg mislim da može svojim glasom publici prenijeti emociju mojih pjesama koje su čekale, čini se, baš njega. “

“Tisuću milja” je pjesma koja sigurno neće proći nezamijećeno i sigurno ćete se uhvatiti kako je pjevušite. Ako su je prepoznali i glazbeni urednici diljem Hrvatske, pravo je vrijeme da se i vi uhvatite kako pjevušite i uživate u pjesmi koja je novi ulaz na HR Top 40!

Pratite Maligane i na Instagramu: https://www.instagram.com/maligani_official/

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com