Novi singl Tragova „Srce na dlanu“ ušao u Top40!

Odlične vijesti za Tragove!
Pokazalo se da je iskreno i sa “Srcem na dlanu” siguran način za put do publike i radijskog etera. Nakon što su osvojili publiku i radijske postaje singlovima ”Sve na ljubav miriše” ,”Ljubav za jednu noć” i ”Malena” s kojom su debitirali na 10. CMC Festivalu u Vodicama, dečki nastavljaju odličan niz pa je tako i posljednji singl „Srce na dlanu“ našao svoje mjesto na top listi HR top 40.

„Drago nam je da radijski urednici cijene i prepoznaju naš rad i što smo opet među najvrćenijim izvođačima na glazbenoj sceni“, komentirao je frontmen Mihael Bogčev.

Autor pjesme je Denis Dumančić, za tekst je zaslužan Fayo, dok je na aranžmanu radio Branimir Mihaljević.
Pjesmu prati i predivan spot koji nam predstavlja ljubavnu dilemu – kako ostvariti dobar odnos u vezi i pobijediti sve prepreke, ali i kako se nositi s težinom koju osjetimo kod gubitka prave ljubavi. Na spotu je radio Vedad Jašarević. Priča prati dvoje mladih ljudi koji se vole, ali ne uspiju sačuvati svoju ljubav, a u glavnim ulogama su Edina Pršić zajedno s frontmenom Tragova Mihaelom Bogčevom. Spot je sniman na brojnim lokacijama u Zagrebu i okolici, Medvednici, Maksimiru, ranču konjičkog kluba Bit-ek.

Svakog tjedna Hrvatska diskografska udruga objavljuje podatke o najemitiranijim pjesmama s preko 130 lokalnih, regionalnih i nacionalnih radio postaja u državi.

Drago nam je da su se i Tragovi našli među najemitiranijim singlovima, a vi ako još niste poslušali singl, pravo je vrijeme za to!

 

Tragove možete pratiti na društvenim mrežama:

FACEBOOK: https://www.facebook.com/TragoviBand/
INSTAGRAM: @tragovi_official

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com