Novi singl Matea Pilata „Dok odlaziš“ ušao na HR Top 40!

Mateo Pilat je mladi i perspektivni glazbenik koji svojim ljubavnim baladama topi srca i spaja sve ljubitelje predivnog pop zvuka.

Svojim aktualnim singlom „Dok odlaziš“ je pronašao put do top ljestvice najemitiranijih singlova domaće glazbe koju pokrivaju najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje.

I ovoga su puta radijski urednici prepoznali kvalitetu i predivnu boju glasa koju Mateo posjeduje pa se tako njegov novi singl plasirao među 40 najslušanijih.

„Sve što mogu reći je da sam iznimno sretan i zahvalan svima koji su prepoznali pjesmu „Dok odlaziš“ koja je satkana od čiste emocije i koja je jedna od onih pjesama koje te osvoje na prvu. Tako je to bilo u mom slučaju. Pronašao sam se u njoj odmah i već na prvu izvedbu jedva sam čekao da je i svi ostali čuju. Sve predivne poruke i reakcije koje sam dobio na pjesmu su mi dodatna motivacija i znak da smo moj autorsko-producentski tim i ja na pravom putu. Još jednom hvala svima od srca“, zadovoljno je komentirao Mateo.

Podsjećamo kako je istoimeni singl nastao u suradnji s autorsko-producentskim timom (Prajo-Kunštek-Popeskić) s kojim je Mateo zajedno od samih početaka i uspješno gradi svoju glazbenu karijeru.

Singl „Dok odlaziš“ izveo je i na festivalu pozitivnih vibracija – Aurea fest gdje je nastupio s mnogobrojnim kolegama glazbenicima.

Mateo PIlat – ‘Dok odlaziš’

 

Ovaj fantastičan singl prati i spot za koji je zaslužan iznimno talentirani umjetnik Paolo Gentilini kojeg je radio u nekoj modernoj, skoro otkačenoj maniri.

Ako još niste poslušali pjesmu „Dok odlaziš“, učinite to odmah i neće zažaliti jer dan je kao stvoren za melodiju i glas koji Mateo posjeduje – magičan i poseban!

Uživajte i Mateu želimo još puno uspješnih singlova!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com