“Hoćeš li” poslušati novi singl Stefany? Sigurno će ti se svidjeti!

Mlada glazbenica, Stefany, koja vrlo uspješno koketira stilovima i ovoga je puta iznjedrila odličnu interpretaciju u pjesmi “Hoćeš li.”

Istoimeni singl je svojevrsni nastavak prethodnog singla “Najbolji” u kojemu se Stefany okrenula modernom i urbanijem zvuku koji joj odlično pristaje.

Pjesma “Hoćeš li” je moderna middle balada koja govori o situaciji u kojoj se svi zaljubljeni ljudi nađu barem jednom.

Mlada se glazbenica i sama osvrnula na ovu predivnu baladu: “Neka moja interpretacija pjesme bila bi da bez obzira koliko smo sretni ili koliko nam je lijepo s tom osobom, uvijek postoji u nama taj sitni strah hoće li ta osoba ostati s nama u onim danima kad se dogode neke loše stvari ili kad ostarimo i više ne budemo tako blistavi kao u mladosti.”

Pjesmu i ovoga puta potpisuje odlični autorski tim Ines Prajo i Arijana Kunštek, a za aranžman je zaslužan Ivan Popeskić.

 

 

Spot je realiziran zahvaljujući “Sestricama” koje čine producentica Ana Badurina i redatelj Luka Sepčić. Sniman je na raznim lokacijama u Zagrebu i Varaždinu, a ekipa kaže kako im je bilo baš zabavno i zanimljivo!

Stefany je na samom kraju dodala kako se iznimno veseli izlasku spota, ali i općenito ju zanimaju reakcije slušatelja na ovu pjesmu!

Mi smo sigurni kako će publika još jednom prepoznati fantastičan vokal Stefany s kojim je i ovoga puta pokazala svu svoju muzikalnost, ali i emociju u glasu!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com